Μπος: «Δεν καταλαβαίνω τι πάει να πει ξεκούραση!»

Μπος: «Δεν καταλαβαίνω τι πάει να πει ξεκούραση!»

Gazzetta team
Μπος: «Δεν καταλαβαίνω τι πάει να πει ξεκούραση!»

bet365

Ο Κρις Μπος εναντιώθηκε στην αγαπημένη συνήθεια των προπονητών του NBA να ξεκουράζουν τους παίκτες τους ενόψει playoffs. Θα είχε άραγε την ίδια άποψη αν οι Χιτ δεν τον είχαν βάλει σε αναγκαστική «αργία»;

Ξεκάθαρη θέση κατά της ξεκούρασης των παικτών του NBA πριν το τέλος της regular season, πήρε ο Κρις Μπος. Ο 32χρονος power-forward, που έχει συμβόλαιο με το Μαϊάμι (έως το 2019), αλλά εδώ και 1,5 χρόνο παραμένει - χωρίς τη θέλησή του - ανενεργός (λόγω θρόμβων αίματος που ανιχνεύτηκαν στο πόδι του), όχι όμως γιατί ξεκουράζεται. Αν είχε άλλη επιλογή, δεν θα έχανε αγώνα της ομάδας του.

Τα προβλήματα υγείας όμως, δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει τη λαμπρή καριέρα που είχε στους Χιτ, γι' αυτό και δεν άφησε ασχολίαστη τη... μόδα που υπάρχει τα τελευταία χρόνια στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη.

«Αν μπορείς να παίξεις, μπες μέσα και παίξε. Μου είναι πολύ δύσκολο να βλέπω τους παίκτες που αγωνίζονται τώρα, να ζητούν χρόνο για ξεκούραση. Δεν μπορώ να το δεχθώ αυτό. Ειδικά για τους νεότερους παίκτες! Καταλαβαίνω ότι το πρόγραμμα είναι πολύ βαρύ με συνεχή παιχνίδια και ταξίδια... Όμως, αυτό είναι το τίμημα του να είσαι στο ΝΒΑ!», δήλωσε με νόημα ο 2 φορές πρωταθλητής με τη φανέλα της Μαϊάμι Χιτ.

 

NBA Τελευταία Νέα