Η 18η φορά του ΠΑΟΚ στην Ισπανία (pic)

Η 18η φορά του ΠΑΟΚ στην Ισπανία (pic)

Gazzetta team
Η 18η φορά του ΠΑΟΚ στην Ισπανία (pic)

bet365

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται απόψε (8/3, 21:30) στο Santiago Martin κόντρα στην Τενερίφη και η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ έκανε ιστορική αναδρομή στα ματς του «Δικεφάλου» στην Ισπανία.

Πλούσια είναι η ιστορία που έχει ο ΠΑΟΚ στην ιβηρική χερσόνησο. Το επιβεβαιώνουν και οι αριθμοί: συνολικά 37 επίσημα παιχνίδια με ομάδες από την Ισπανία, εκ των οποίων τα 17 διεξήχθησαν στην ιβηρική χερσόνησο και με 8 διαφορετικές ομάδες! Η Τενερίφη είναι η 9η ομάδα από την Ισπανία που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι στα Κανάρια Νησιά.

Η Σαραγόσα ήταν η πρώτη ισπανική πόλη που επισκέφθηκε ο ΠΑΟΚ σε αγώνα του Κυπέλλου Κυπελλούχων την σεζόν 1984-85. Ακολούθησαν πολλές επισκέψεις στη Μαδρίτη (συνολικά 9 για 6 παιχνίδια με την Ρεάλ και άλλα 2 με αντίπαλο την Εστουδιάντες), αλλά και στη Βαρκελώνη, στη Σεβίλλη, τη Βιτόρια και τη Βαλένθια, την οποία αντιμετώπισε πέρσι ο ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος» έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στα Κανάρια Νησιά, αλλά σε φιλικά παιχνίδια. Τέλη Σεπτεμβρίου του 2007 ο ΠΑΟΚ είχε συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά στα Κανάρια Νησιά όμως και όχι στην Τενερίφη γνωρίζοντάς δύο ήττες από την Γκραν Κανάρια και την Ταουγκρές.

Ακολουθεί αναλυτικός πίνακας με όλα τα επίσημα παιχνίδια του ΠΑΟΚ στην Ισπανία…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα