Τόμιτς: «Όσο πλησιάζουμε στο τέλος, το... πρέπει μεγαλώνει»

Τόμιτς: «Όσο πλησιάζουμε στο τέλος, το... πρέπει μεγαλώνει»
Ο Μίλαν Τόμιτς αναφέρθηκε στο καλό παιχνίδι των παικτών του Ολυμπιακού απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου μίλησε στην κάμερα της Nova μετά τη λήξη του αγώνα στο Τελ Αβίβ.

Ο Μίλαν Τόμιτς αρχικά ανέφερε, «Επειδή έπαιζαν χωρίς τρεις παίκτες, μας έκανε εμάς των προπονητών τη δουλειά δυσκολότερη για να προετοιμάσουμε την ομάδα. Οι παίκτες μας έκαναν αυτά που τους είπαμε στα αποδυτήρια στο 100%. Ελέγξαμε το παιχνίδι από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο χαλαρώσαμε στα τελευταία 3:30’’ λεπτά, με αποτέλεσμα να μειώσουν τη διαφορά και έχουμε δει τι μπορεί να γίνει φέτος».

Στη συνέχεια τόνισε τη θετική συμμετοχή του Ντομινίκ Ουότερς, «Σίγουρα ο Ουότερς έκανε ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια, πιστεύω μπορεί να δώσει ακόμη περισσότερα. Ξέρουμε καλά τι μπορεί να δώσει αυτός ο παίκτης, στην αρχή έψαχνε να βρει τα πατήματα του και τώρα θεωρώ πως μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα» ενώ μίλησε και για τις τελευταίες έξι αγωνιστικές «κάθε εβδομάδα υπάρχουν εκπλήξεις, τώρα πρέπει να νικήσουμε Νταρουσάφακα και Γαλατά και βλέπουμε μετά. Όσο περισσότερο πλησιάζουμε στο τέλος της κανονικής περιόδου, έρχεται το... πρέπει. Θεωρώ πως η ομάδα μας είναι μαθημένη, έχει έμπειρους παίκτες που μπορούν να ανταπεξέλθουν στην πίεση. Συνεχίζουμε».