Μίτροβιτς: «Μόλις το πρώτο ημίχρονο από τα δύο της σειράς»

Μίτροβιτς: «Μόλις το πρώτο ημίχρονο από τα δύο της σειράς»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Μίτροβιτς: «Μόλις το πρώτο ημίχρονο από τα δύο της σειράς»

bet365

Ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς ανέφερε πως περιμένει πως η ρεβάνς με την ΑΕΚ θα είναι το ίδιο δύσκολο και πως υπάρχουν ίσες πιθανότητες πρόκρισης.

Ο τεχνικός της Μονακό τόνισε μετά την ήττα από την ΑΕΚ: «Δυστυχώς συναντήσαμε πολύ νωρίς την ΑΕΚ, στην διοργάνωση. Αξίζουν και οι δύο ομάδες να περάσουν στον επόμενο γύρο, γιατί έχουν μεγάλη ποιότητα και οι δύο. Είναι πολύ καλή ομάδα η ΑΕΚ, με σπουδαίο ρόστερ. Ήταν πολύ ωραία σήμερα στο γήπεδο. Μια ωραία μπασκετική ατμόσφαιρα. Ήταν μόλις το πρώτο ημίχρονο από τα δύο της σειράς. Τώρα περιμένουμε το ίδιο δύσκολο ματς στη ρεβάνς. Ξέρω τον Ζντοβτς, με ξέρει και αυτός. Έχουν 1 πόντο πλεονέκτημα, αλλά στην ουσία έχουμε ίσες πιθανότητες στη ρεβάνς στην έδρα μας».

Ο Αμαρά Σι από την πλευρά των παικτών τόνισε: «Ήταν ένα δυνατό ματς, όπως περιμέναμε. Έχω παίξει στην ΑΕΚ, ξέρω πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις εδώ. Κάναμε καλή δουλειά σε γενικές γραμμές. Τελικά χάσαμε με ένα πόντο διαφορά. Θα πρέπει να παραμείνουμε δυνατοί στη ρεβάνς και να κερδίσουμε. Να κάνουμε λιγότερα λάθη από όσα κάναμε σήμερα. Είχαμε ευκαιρίες για να πάρουμε και τη νίκη σήμερα, αλλά τις χάσαμε. Πρέπει να διατηρήσουμε την συγκέντρωση μας και να παραμείνουμε ενωμένοι για να τελειώσουμε την δουλειά στο γήπεδό μας».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα