Γιάνκοβιτς: «Από εμάς εξαρτάται η πρόκριση»

Γιάνκοβιτς: «Από εμάς εξαρτάται η πρόκριση»

Gazzetta team
Γιάνκοβιτς: «Από εμάς εξαρτάται η πρόκριση»

bet365

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση κόντρα στον Κόροιβο και μιλώντας για το ματς, στάθηκε και στην ευρωπαϊκή πρόκληση του Άρη.

Απέναντι στην ομάδα της Αμαλιάδς, ο Γιάνκοβιτς έκανε το πιο παραγωγικό του παιχνίδι μέχρι τώρα με τη φανέλα του Άρη (21 πόντους με 2/3 β., 8/8 δπ. και 1/4 τρ.) και ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της 11ης νίκης της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

Όπως τόνισε μιλώντας στο www.athlenda.com αυτό που μετράει είναι να κερδίζει η ομάδα, κάτι που συνέβη παρότι οι κίτρινοι συνάντησαν δυσκολίες στο πρώτο ημίχρονο. Ο 26χρονος παίκτης αναφέρθηκε και στην εντός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτης (1/3, 19:30) με τη Βιλερμπάν για τη φάση των 16 του Champions League, όπου η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει να κάνει βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Για τον αγώνα με τον Κόροιβο: «Μπήκαμε στην αρχή λίγο νωθρά. Ο Κόροιβος μας πίεσε με αποτέλεσμα να μας δημιουργήσει κάποια προβλήματα. Προσπάθησε να καθυστερήσει το παιχνίδι μας και κάναμε αρκετά λάθη. Από κει πέρα όμως βελτιώσαμε την απόδοση μας, παίξαμε καλύτερη άμυνα κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και κερδίσαμε το παιχνίδι. Δεν υπάρχει εύκολος αγώνας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Κάθε αναμέτρηση χρειάζεται σοβαρότητα και συγκέντρωση. Πρέπει να εμφανίζεσαι στο γήπεδο και να παίζεις το καλύτερο που μπορείς».

Για τη δική του απόδοση: «Προσπαθώ να βοηθήσω με οποιονδήποτε τρόπο την ομάδα κι όσο γίνεται περισσότερο. Αυτό που έχει σημασία είναι να κερδίζει η ομάδα».

Για τα ματς με τη Βιλερμπάν: «Η Βιλερμπάν έχει διαφορετικό στυλ παιχνιδιού από τη Μονακό και τη Στρασμπούρ. Θα εστιάσουμε περισσότερο τις επόμενες μέρες και θα την αναλύσουμε περαιτέρω.Από μας θα εξαρτηθεί τι θα παρουσιάσουμε και πως θα είμαστε. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να προκριθούμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Θέλουμε να παίξουμε πολύ δυνατά με επιθετική άμυνα στα όρια του φάουλ ώστε με αυτόν τον τρόπο να προσπαθήσουμε να πάρουμε μια διαφορά. Ωστόσο αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε πρώτα είναι να νικήσουμε στην έδρα μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα