Σκαριόλο: «Ο Ρούμπιο είναι ο βασικός μας point guard»!

Σκαριόλο: «Ο Ρούμπιο είναι ο βασικός μας point guard»!

Gazzetta team
Σκαριόλο: «Ο Ρούμπιο είναι ο βασικός μας point guard»!

bet365

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο ξεκαθάρισε ότι ο Ρίκι Ρούμπιο θα είναι ο βασικός point guard της εθνικής Ισπανίας, αν αποφασίσει να ενισχύσει τη «φούρια ρόχα» στο προσεχές EuroBasket.

Η Ισπανία καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτρια Ευρώπης στο EuroBasket 2017, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει αρχικώς τις Κροατία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Μαυροβούνιο και Τσεχία στον Γ' όμιλο της διοργάνωσης. Από την πλευρά του, ο ομοσπονδιακός προπονητής της «φούρια ρόχα», Σέρτζιο Σκαριόλο, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στον Ρίκι Ρούμπιο.

«Ο Ρίκι είναι ο βασικός point guard της εθνικής Ισπανίας. Το ίδιο θα συμβεί αν παίξει στο EuroBasket. Είμαι χαρούμενος που έχουμε μαζί μας τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ, ο οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά ερχόμενος από τον πάγκο. Σε κάθε περίπτωση όμως, ο Ρούμπιο θα ξεκινάει βασικός» τόνισε χαρακτηριστικά στο Gigantes del Basket.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα