O Reggie Miller... κατά του All Star Game! (vid)

Gazzetta team
O Reggie Miller... κατά του All Star Game! (vid)

bet365

Από την θέση του σχολιαστή παρακολούθησε ο Reggie Miller το All Star Game της Νέας Ορλεάνης και όπως είπε δεν του άρεσαν όσα είδε εντός του παρκέ.

Ο τρόπος με τον οποίο διεξάγεται το All Star Game, δεν αρέσει στον Reggie Miller, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος με αρκετά σκληρή γλώσσα. Ο πρώην σταρ των Pacers, σχολίασε το All Star για λογαριασμό του ΤΝΤ και το θέαμα δεν τον... κέρδισε.

«Καταλαβαίνω ότι είναι ένα υπέρ-λαμπρο φιλικό παιχνίδι. Ο αγώνας δεν σημαίνει κάτι, οι φίλαθλοι θέλουν απλά να διασκεδάσουν και να περάσουν καλά. Αλλά θα πρέπει να υπάρχει ως ένα σημείο ανταγωνισμός ανάμεσα στους καλύτερους παίκτες του πλανήτη. Προχθές (σ.σ.: την Κυριακή), ήταν ανέκδοτο αυτό που συνέβη. Ήταν κωμικό. Συνήθως στην τελευταία περίοδο ενός κλειστού αγώνα, όπως αυτός, οι παίκτες λένε από μέσα τους "ΟΚ, πάμε να κερδίσουμε τώρα". Κι αυτό δεν συνέβη ποτέ, είναι απογοητευτικό. Έτσι συμβαίνει τα τελευταία τρία χρόνια», είπε αρχικά και στη συνέχεια, πρόσθεσε:

«Μου αρέσει να βλέπω καρφώματα, εντυπωσιακές πάσες και οτιδήποτε διασκεδαστικό, απλά οι παίκτες πρέπει να προσφέρουν λίγο ανταγωνισμό, έστω για οκτώ λεπτά στην τελευταία περίοδο.

Οι παίκτες της ηλικίας μου σκέφτονται ότι όλο αυτό είναι απλά ανέκδοτο και διακωμώδηση του αθλήματος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα