Το All Star Game των ρεκόρ και του Γιάνναρου!

Gazzetta team
Το All Star Game των ρεκόρ και του Γιάνναρου!

bet365

Το 66ο All Star Game της Νέας Ορλεάνης, υποκλίθηκε στο ταλέντο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που σημείωσε 30 πόντους, ενώ σημειώθηκαν... ένα κάρο ρεκόρ!

Μπορεί η Δύση να επικράτησε της Ανατολής με 192-182 αλλά το τελικό σκορ πέρασε σε δεύτερη μοίρα! Ήταν το All Star Game των ρεκόρ και του Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ο Έλληνας φόργουορντ αν ήταν νικητής του ματς θα ήταν και ο MVP του αγώνα! Ναι καλά διαβάσατε. Ήταν ο καλύτερος παίκτης της Ανατολής και εκείνος που έκλεψε την παράσταση χάρη στις καρφωματάρες του και τη νοοτροπία του... νικητή! Ήταν ο μοναδικός που προσπαθούσε να φανεί ανταγωνιστικός παίζοντας και άμυνα στα ίσια.

Και αυτό σε ένα ματς... παρωδία όσον αφορά τις άμυνες, με γνώμονα το θέαμα, τα καρφώματα και το υψηλό σκορ! Μπορεί να μην είχαμε 200άρα αλλά οι 374 πόντοι στο σύνολο ξεπέρασαν τους 369 από το περσινό All Star Game.

Και να 'ταν μόνο αυτό; Ο Άντονι Ντέιβις με τη σειρά του κατάφερε να «σπάσει» το... στοιχειωμένο ρεκόρ του Ουίλτ Τσάμπερλεϊν από το All Star Game του 1962! Συγκεκριμένα τελείωσε το ματς με 52 πόντους (!!) και άφησε στην ιστορία τους 42 πόντους του αείμνηστου Wilt the Stilt. Γι' αυτόν τον λόγο πήρε τον τίτλο του MVP, με τον Ράσελ Ουέστμπρουκ να ισοφαρίζει τους 41 πόντους του από το 2015.

Όμως ο Γιαννης ήταν χάρμα ιδέσθαι αφού στο πρώτο του All Star Game ήταν ο πρώτος σκόρερ της Ανατολής με 30 πόντους εχοντας άψογα στατιστικά με 14/16 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 2/2 βολές, 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 τάπα και κανένα λάθος.

Και εκείνος από τη πλευρά του πρόσφερε πλούσιο θέαμα και έβαλε γερή υποθήκη για να αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης την επόμενη χρονιά στο Λος Άντζελες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα