Αντετοκούνμπο: «Τίτλο στο ΝΒΑ ή μετάλλιο με Εθνική; Μετάλλιο γιατί θα μείνει στην Ελλάδα»! (gTV)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Αντετοκούνμπο: «Τίτλο στο ΝΒΑ ή μετάλλιο με Εθνική; Μετάλλιο γιατί θα μείνει στην Ελλάδα»! (gTV)

bet365

O Γιάννης Αντετοκούνμπο στάζει... μέλι για την Ελλάδα και την Εθνική Ομάδα, και το απέδειξε στη media day του All-Star Game.

Ο φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια της media day για το All Star Game, στο οποίο θα συμμετέχει για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Ο «Greek Freak» έσταξε μέλι για την Ελλάδα και αν είχε να διαλέξει ανάμεσα στον τίτλο του MVP στο All-Star Game, στο πρωτάθλημα με τους Μπακς ή σε ένα μετάλλιο με την Εθνική, εκείνος διάλεξε χωρίς δεύτερη σκέψη το μετάλλιο, γιατί είναι κάτι που θα μείνει στην Ελλάδα!

Επίσης, τόνισε πως στην Αμερική βρίσκεται «όχι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά όλη η Ελλάδα» και όσο βαστάει, θα κάνει τα πάντα για την χώρα του, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Ακόμη, δήλωσε πως η καλύτερη συμβουλή ήταν αυτή που του έδωσε ο Τζέισον Κιντ, «ξεκουράσου όποτε μπορείς, γιατί επικρατεί πανικός», ενώ υποστήριξε πως θα ήθελε να μάθει τα... μυστικά του ΛεΜπρόν Τζέιμς, γιατί «κουβαλάει» μόνος του τους Καβαλίερς και θέλει κι εκείνος να κάνει το ίδιο με του Μπακς.

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο:

 

NBA Τελευταία Νέα