Κομποδιέτας: «Να παραμείνουμε κοντά στην κορυφή»

Κάτια Πετροπούλου
Κομποδιέτας: «Να παραμείνουμε κοντά στην κορυφή»

bet365

Μια ακόμα νίκη θέλει να πετύχει ο Δούκας κόντρα στο Ηράκλειο (18/02, 17:00), ωστέ να διατηρηθεί σε απόσταση... αναπνοής από την πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Δούκας υποδέχεται αύριο (18/02, 17:00) το Ηράκλειο, στο Κλειστό του Αγίου Θωμά, για την 18η αγωνιστική της Α2, με τον Αλέξη Κυρίτση να αντιμετωπίζει μικροενοχλήσεις στη γάμπα.

Ο 34χρονος γκαρντ/φόργουορντ δεν προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο θα είναι μέσα στη δωδεκάδα και αν χρειαστεί, θα αγωνιστεί.

Ο Δημήτρης Κομποδιέτας μίλησε για αυτή την αναμέτρηση και τόνισε πως η ομάδα του Αμαρουσίου πρέπει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της, ώστε να παραμείνει στο «κυνήγι» της κοορυφής.

«Είναι ένα ματς που πρέπει να κερδίσουμε, αφενός για να δώσουμε συνέχεια στο νικηφόρο σερί μας και αφετέρου για να παραμείνουμε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Το ματς με το Ηράκλειο, ωστόσο, δεν θα είναι εύκολο καθώς πρόκειται για μία ομάδα που έχει παρουσιάσει πολλά και καλά στοιχεία τις τελευταίες αγωνιστικές», ανέφερε ο 31χρονος γκαρντ/φόργουορντ.

Τέλος, υποστήριξε; «Πρέπει να μπούμε σοβαροί, συγκεντρωμένοι και με διάθεση εξ αρχής, αυτό δηλαδή που κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Οι οκτώ συνεχόμενες νίκες μάς έχουν ανεβάσει την ψυχολογία στο ζενίθ, δουλεύουμε καλά και από την στιγμή που η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση θα διεκδικήσουμε μία ακόμα επιτυχία».

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα