Ντέιβις: «Δεν σχεδιάζω να φύγω από τη Νέα Ορλεάνη»

Ντέιβις: «Δεν σχεδιάζω να φύγω από τη Νέα Ορλεάνη»

Γιώργος Κούβαρης
Ντέιβις: «Δεν σχεδιάζω να φύγω από τη Νέα Ορλεάνη»

bet365

Το όνομα του Άντονι Ντέιβις έχει ακουστεί πολύ τις τελευταίες εβδομάδες για... αποχώρηση από τους Νιου Όρλεανς Πέλικανς ωστόσο ο ίδιος έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση του.

Μιλώντας στη «Nola.com» ο σταρ των Πέλικανς ξεκαθάρισε ότι δεν είναι στις προθέσεις του να αποχωρήσει από την ομάδα της Νέας Ορλεάνης.

«Δεν σχεδιάζω να φύγω και φροντίστε να το γράψετε!» ήταν η κατηγορηματική απάντηση του Άντονι Ντέιβις, ο οποίος πέρσι υπέγραψε συμβόλαιο 127 εκατομμυρίων δολαριών μέχρι και το καλοκαίρι του 2021.

«Είναι δύσκολο να βρούμε τον ρυθμό μας και να φτάσουμε στις νίκες από τη στιγμή που έχουμε συνέχεια απουσίες» σχολίασε για τη μέτρια παρουσία των Πέλικανς στο πρωτάθλημα.

όσο για τις φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει στους Λος Άντζελες Λέικερς μαζί με τον Ράσελ Ουέστμπρουκ; «Δεν δίνω σημασία στις φήμες. Δεν ξέρω ποιος το είπε και πώς βγήκε κάτι τέτοιο. Αυτή τη στιγμή είμαι στους Πέλικανς» χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζει κάτι όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα