Όταν ο Γιόκιτς ήταν ένας... ηλίθιος ξένος που δεν θα παίξει ποτέ! (pic)

Όταν ο Γιόκιτς ήταν ένας... ηλίθιος ξένος που δεν θα παίξει ποτέ! (pic)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Όταν ο Γιόκιτς ήταν ένας... ηλίθιος ξένος που δεν θα παίξει ποτέ! (pic)

bet365

Ο Νίκολα Γιόκιτς σκόραρε 40 πόντους στο Madison Square Garden κι ένας φίλος των Νάγκετς θυμήθηκε τις αντιδράσεις τη βραδιά που οι Νάγκετες τον επέλεξαν στο Draft του 2014!

Αυτό που, ενδεχομένως, δεν γνωρίζουν πολλοί σε ό,τι αφορά τον Νίκολα Γιόκιτς και τα πρώτα χρόνια της ενασχόλησής του με το μπάσκετ στα μικρά πρωταθλήματα της Σερβίας είναι ότι αναδείχθηκε, αρχικώς, ως πόιντ γκαρντ! Ο νεαρός Σέρβος ψήλωσε ωστόσο το ταλέντο στη δημιουργία του παρέμεινε. Τα ξημερώματα φόρτωσε με 40 πόντους το καλάθι των Νικς και οδήγησε το Ντένβερ στη νίκη επί των Νεοϋορκέζων, μετρώντας αισίως 16 πόντους, 8.5 ριμπάουντ και 4.2 ασίστ μ.ό. σε 46 αγώνες στη regular season.

Κάπως, έτσι, λοιπόν, ένας φίλος των «Σβόλων» θυμήθηκε τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν όταν ο Γιόκιτς έγινε πικ στο Νο.41 του Draft, το 2014. «Μια απολύτως χάλια επιλογή! Ξανά! Λευκοί ξένοι παίκτες», «μα τι έχουν πάθει τέλος πάντων οι Νάγκετς με τους Αμερικανούς παίκτες. Συνεχίζουν να επιλέγουν αυτούς τους ηλίθιους ξένους που δεν θα παίξουν ποτέ», «σταματήστε με τους ξένους παίκτες! Είναι όλοι χάλια», «αλήθεια τώρα;» ήταν ορισμένες μόνο από τις... κόσμιες αντιδράσεις εκείνη τη βραδιά.

Μάλλον όλοι τους αναθεώρησαν.

 

NBA Τελευταία Νέα