Από 1.100 εισιτήρια Άρης και Παναθηναϊκός στον τελικό!

Βασίλης Βλαχόπουλος
Από 1.100 εισιτήρια Άρης και Παναθηναϊκός στον τελικό!

bet365

Ο κύβος ερρίφθη και ο Άρης και ο Παναθηναϊκός θα λάβουν από 1.100 εισιτήρια στον τελικό κυπέλλου που θα διεξαχθεί στο Nick Galis Hall (17/2).

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης η ΕΟΚ εκπροσωπήθηκε από τους κ. κ Τάκη Τσαγκρώνη, Σάββα Λόρτο, η ΚΑΕ Άρης από τους κ. κ. Μάνο Λάσκαρη, Πάνο Μπινόπουλο και Θωμά Νικολό και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός από τον κ. Παναγιώτης Τριαντόπουλος.

Όπως ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Τάκης Τσαγκρώνης, Άρης και Παναθηναϊκός θα πάρουν από 1100 εισιτήρια ενώ στο Nick Galis Hall δεν θα βρεθούν περισσότεροι από 3.000 θεατές! «Μπορώ να πω ότι η σύσκεψη έγινε σε καλό κλίμα. Υπάρχει σύμπνοια απόψεων μεταξύ των δύο σωματείων. Ήρθαμε σε συνεννόηση με την Αστυνομία, η κάθε ομάδα θα πάρει από 1100 εισιτήρια. Τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά, θα αναγράφουν το ΑΜΚΑ και τον αριθμό του Δελτίου Ταυτότητας και για να μπει ο οποιοσδήποτε στο γήπεδο θα γίνεται ταυτοπροσωπία, που σημαίνει ότι θα πρέπει να έχει μαζί του και την ταυτότητά του», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Οπωσδήποτε θα υπάρχουν ζώνες ασφαλείας γιατί δεν έχουμε φθάσει στην κατάσταση ώστε να μην υφίστανται. Οι προσκλήσεις θα είναι λίγες, συνολικά δεν θα ξεπεράσουμε τους 3.000 θεατές. Ελπίζω να κάνουμε μια νέα αρχή, να σταματήσουμε τους διαξιφισμούς. Πρέπει να καταλάβουμε επίσης ότι με τον νέο Νόμο, τα περισσότερα γήπεδα στην Ελλάδα δεν πληρούν τους όρους».

Για την ακρίβεια, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα τοποθετηθούν στις θύρες 9 και 10 του Nick Galis Hall, ενώ οι αντίστοιχοι του Άρη θα καταλάβουν τις θύρες 4 και 5 κι ένα μικρό κομμάτι από την θύρα 6. Οι θύρες 7 και 8 θα είναι οι νεκρές ζώνες.

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παναγιώτης Τριαντόπουλος σημείωσε: «Έγινε μια πρώτη συνάντηση, κατατέθηκαν οι προτάσεις κι αυτό που έχω να τονίσω ότι η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα γιατί υπήρχε σύμπνοια απόψεων».

Ο Θωμάς Νικολός (μέλος του δ. σ. της ΚΑΕ Άρης), δήλωσε ότι… «η ΚΑΕ Άρης θέλει έναν δίκαιο καθαρό κι έντιμο τελικών. Προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους βάσει δεδομένων αλλά και της χωρητικότητας του γηπέδου».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα