Αλεξανδρής: «Η χειρότερή μας ημέρα»!
Η ομάδα των Βορείων Προαστίων έκανε ό,τι ήθελε ενάντια σε αυτή της Θεσσαλονίκης κι επικράτησε με 109-75, για την 16η αγωνιστική της Α2.
Ο προπονητής του «Γηραιού» εμφανίστηκε λιγομίλητος μετά το τέλος του ματς και τόνισε πως η ομάδα συνεχίζει τη δουλειά της.
«Βρεθήκαμε στη χειρότερή μας ημέρα και εκτός αυτού είχαμε και δύο τραυματισμούς (σ.σ Καλαϊτζίδης, μικροτραυματισμός Τότσιου), ενώ ο αντίπαλος έκανε την καλύτερή του εμφάνιση. Συνεχίζουμε…», είπε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
