Ντέρμπι «αιωνίων» στη Θεσσαλονίκη

Gazzetta team
Ντέρμπι «αιωνίων» στη Θεσσαλονίκη
Το μεγάλο ματς μεταξύ ΠΑΟΚ-Άρη στο κλειστό της Πυλαίας ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής.

Το «αιώνιο» ντέρμπι της Θεσσαλονίκης (21:00) κλέβει ολοκληρωτικά την παράσταση από το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Basket League.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη με τον νικητή να κάνει ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση (τουλάχιστον) της 4ης θέσης στην κανονική περίοδο. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο «δικέφαλος» είχε επικρατήσει των «κίτρινων» στο «Νick Galis Hall» με 66-62, κάτι που σημαίνει ότι θα έχει το πάνω χέρι σε περίπτωση που επιβληθεί και πάλι.

Βέβαια σε περίπτωση που ο Άρης «απαντήσει» στο «διπλό» του ΠΑΟΚ θα ξεφύγει δύο νίκες στη βαθμολογία και θα μπορεί να αισθάνεται πολύ πιο άνετα στη συνέχεια. Πολλώ δε μάλλον εάν καλύψει και τη διαφορά του α' γύρου.

Νωρίτερα θα διεξαχθούν άλλα τέσσερα ματς με μεγάλο ενδιαφέρον. Η ΑΕΚ υποδέχεται την Κύμη στο ΟΑΚΑ (17:00) με σκοπό να κάνει μια καλή πρόβα ενόψει του αγώνα με την λιθουανική Γιουβέντους για τα νοκ άουτ ματς του Champions League. Ο Προμηθέας φιλοξενεί τον φορμαρισμένο Κολοσσό (17:00) στην Πάτρα, ενώ τα Τρίκαλα θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο τους σερί απέναντι στο Λαύριο (17:00) που με τη σειρά του ευελπιστεί για κάτι καλό στην πόλη της Θεσσαλίας. Στο Ρέθυμνο, η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας (17:00) με τους γηπεδούχους να ευελπιστούν να επιστρέψουν στις νίκες και τους φιλοξενούμενους να φτάσουν σε μια νίκη... ανάσα ενόψει της συνέχειας.

Ο Ολυμπιακός θα πάρει σειρά την Κυριακή (5/2, 17:30) απέναντι στη Δόξα Λευκάδας στο ΣΕΦ, έχοντας τη βοήθεια του κόσμου του μετά την αθώωση από το ΑΣΕΑΔ. Τέλος, ο Παναθηναϊκός «δοκιμάζεται» στην Αμαλιάδα κόντρα στον Κόροιβο (6/2, 17:00) με σκοπό να συνεχίσει να μοιράζεται την πρώτη θέση μαζί με τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα