Σακελλαρίου: «Πεισμώσαμε από την ήττα στον Δούκα» (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Σακελλαρίου: «Πεισμώσαμε από την ήττα στον Δούκα» (vid)

bet365

Στη σκληρή δουλειά το έχουν ρίξει στον Πανιώνιο, μετά την ήττα στο Δούκα, ώστε να φύγουν με την νίκη από τον Εθνικό το Σάββατο (04/04, 17:00), όπως υποστήριξε ο Βαγγέλης Σακελλαρίου.

Ο Δούκας ήταν αυτός που έβαλε... φρένο στο αήττητο του Πανιωνίου στην Α2, γεγονός που έχει πεισμώσει τους «κυανέρυθρους», όπως τόνισε ο Βαγγέλης Σακελλαρίου, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

«Κάναμε την πρώτη μας ήττα το προηγούμενο Σάββατο σε μια δύσκολη έδρα όπως αυτή του Δούκα. Είναι στους βασικούς ανταγωνιστές μας για την άνοδο στην Α1. Μας έχει πεισμώσει, όλα τα παιδιά, το προπονητικό επιτελείο δουλεύουμε πολύ σκληρά ώστε το Σάββατο να μπούμε με νίκη στον δεύτερο γύρο κάνοντας το διπλό στην έδρα του Εθνικού».

Όσον αφορά το εκτός έδρας ματς με τον Εθνικό το Σάββατο (04/04, 17;00), ο 27χρονος γκαρντ δήλωσε: «Εμείς κοιτάμε τον εαυτό μας, σίγουρα μας έχει πεισμώσει η ήττα από τον Δούκα. Θα πάμε να παλέψουμε για κάθε διεκδικήσιμη μπάλα, θα παίξουμε σκληρή άμυνα και θα δείξουμε ότι το θέλουμε περισσότερο από τον Εθνικό προκειμένου να φτάσουμε στη νίκη».

Τέλος, πρόσθεσε για τους οπαδούς: «Ο κόσμος πάντα δίνει το συν και πάντα έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο όταν είναι δίπλα μας. Δυστυχώς τους στενοχωρήσαμε το προηγούμενο Σάββατο, δεν μπορέσαμε να τους ευχαριστήσουμε με τη νίκη. Θέλουμε να είναι κοντά μας το Σάββατο και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε τη νίκη κόντρα στον Εθνικό».

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα