Συμφώνησε ο Λουκάς, δεν αποφάσισε ακόμα η ΑΕΚ!

Συμφώνησε ο Λουκάς, δεν αποφάσισε ακόμα η ΑΕΚ!

Στέλλα Παπαδοπούλου
Συμφώνησε ο Λουκάς, δεν αποφάσισε ακόμα η ΑΕΚ!

bet365

Με τα προβλήματα τραυματισμών να ταλαιπωρούν την ΑΕΚ ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης βρίσκεται ξανά στο στόχαστρό της. Σκέψεις για αθλητικό τριάρι στην θέση του Ουίλιαμς.

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης βρίσκεται στην Κίνα κι οι υποχρεώσεις του με την Κινγκντάο ολοκληρώνονται. Ο Έλληνας σέντερ αναμένεται να επιστρέψει στην χώρα μας μετά τις 10 Φεβρουαρίου και η ΑΕΚ έχει έρθει σε προχωρημένες συζητήσεις μαζί του.

Η πλευρά της διοίκησης των «κιτρινόμαυρων», ωστόσο περιμένει να δει την εξέλιξη των τραυματιών Μίλαν Μιλόσεβιτς (σ.σ. έμεινε εκτός για 20 μέρες κόντρα στον Απόλλωνα) και Δημήτρη Μαυροειδή που ταλαιπωρείται ακόμα με το γόνατό του, για να κρίνει αν θα υλοποιηθεί το deal.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr η ομάδα συνεχίζει να κοιτάει την αγορά για ένα αθλητικό 3άρι για να έρθει στην θέση του Τζαουάντ Ουίλιαμς σε περίπτωση που αποφασιστεί να αντικατασταθεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα