Οι παίκτες του ΠΑΟΚ κάνουν προβλέψεις για τον αντίπαλο! (pic)

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ κάνουν προβλέψεις για τον αντίπαλο! (pic)

Gazzetta team
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ κάνουν προβλέψεις για τον αντίπαλο! (pic)

bet365

Το μεσημέρι της Παρασκευής (27/1, 15:00) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για το Basketball Champions League και οι παίκτες του ΠΑΟΚ άρχισαν τις... μαντεψιές!

Με μια φωτογραφία στο Instagram, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ... αποκαλύπτει τις προβλέψεις των παικτών της ομάδας όσον αφορά τον αντίπαλο της ομάδας στα νοκ άουτ ματς.

«Εμείς κάναμε τις επιλογές μας. Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης αναποφάσιστος, έκανε δύο επιλογές ενώ ο@keithclanton ρωτούσε γιατί κανείς δεν επέλεξε την Karsiyaka, παίρνοντας την απάντηση από τον Τσόχλα πως βαρεθήκαμε να τους αντιμετωπίζουμε» ήταν το σχετικό ποστάρισμα της ΚΑΕ.

Εμείς κάναμε τις επιλογές μας. Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης αναποφάσιστος, έκανε δύο επιλογές ενώ ο@keithclanton ρωτούσε γιατί κανείς δεν επέλεξε την Karsiyaka, παίρνοντας την απάντηση από τον Τσόχλα πως βαρεθήκαμε να τους αντιμετωπίζουμε. Εσείς ποιος πιστεύετε θα κληρωθεί αντίπαλος του ΠΑΟΚ; Μείνετε συντονισμένοι στα social media της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για να μάθουμε μαζί το αποτέλεσμα στις 3. Live η κλήρωση του @basketballcl στη Facebook σελίδα της ομάδας..

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης PAOK BC (@paokbasketball) στις

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα