Παίζει τα ρέστα του ο ΠΑΟΚ!

Παίζει τα ρέστα του ο ΠΑΟΚ!

Αντωνία Σπανού
Παίζει τα ρέστα του ο ΠΑΟΚ!

bet365

Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Λετονία για να αντιμετωπίσει την Βέντσπιλς (19:00, ΕΡΤ3) και θα τα δώσει όλα για την νίκη που αποτελεί μονόδρομο αν θέλει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Τα ρέστα του παίζει ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Βέντσπιλς (19:00, ΕΡΤ3) απόψε στην Λετονία και θέλει μόνο νίκη για να μην ανησυχεί για τα υπόλοιπα αποτελέσματα και να σφραγίσει την πρόκριση του.

Έφτασε η τελευταία αγωνιστική του Champions League και ο ΠΑΟΚ είναι «ζωντανός» στο κυνήγι της πρόκρισης έχοντας την ευκαιρία να πάρει την νίκη που θα τον βγάλει από... μπελάδες.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος έδωσε το σύνθημα νίκης της ομάδας ώστε το ευρωπαϊκό όνειρο να έχει συνέχεια.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, τα ταξίδι της αποστολής ήταν δύσκολο αλλά ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μπροστά σε μια πρόκληση και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στο παρκέ.

Οι Λετονοί έχουν ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση ενώ στην έδρα τους είναι εξαιρετικά δυνατοί με έφεση στο τρίποντο.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης με νίκη θα πάρει την 4η θέση του ομίλου και απευθείας την πρόκριση, ενώ σε περίπτωση ήττας θα πρέπει να περιμένει και τα υπόλοιπα αποτελέσματα, ως να είναι ένας από τους τέσσερις καλύτερους πέμπτους για να περάσει στην επόμενη φάση.

Αυτή την στιγμή πάντως ο ΠΑΟΚ είναι ο καλύτερος 5ος στην ειδική βαθμολογία των ομάδων που έχουν την πέμπτη θέση σε όλους τους ομίλους.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα