Μαρκόπουλος: «Μόνο νίκη για την πρόκριση»! (pics)

Μαρκόπουλος: «Μόνο νίκη για την πρόκριση»! (pics)

Κάτια Πετροπούλου
Μαρκόπουλος: «Μόνο νίκη για την πρόκριση»! (pics)

bet365

Μονόδρομος είναι η νίκη για τον ΠΑΟΚ ενάντια στην Βέντσπιλς, στο τελευταίο ματς των ομίλων (24/01, 19:00) του Champions League, όπως τόνισε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται από σήμερα (23/01) τα ξημερώματα στη Λετονία, ενόψει της αναμέτρησης με τη Βέντσπιλς (24/01, 19:00) για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League, και η νίκη είναι το μόνο αποτέλεσμα που θέλει ο «Δικέφαλος του Βορρά», ώστε να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ώστε να μην αναγκαστεί να περιμένει τα αποτελέσματα των υπολοίπων αγώνων, σύμφωνα με τον Σούλη Μαρκόπουλο.

Οι Θεσσαλονικείς προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Βέντσπιλς και ο 67χρονος τεχνικός ανέφερε: «Θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη για να εξασφαλίσουμε την συμμετοχή μας στον επόμενο γύρο από αυτό το παιχνίδι και να μην περιμένουμε τα άλλα ματς. Για μας είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, με την μεγάλη σημασία που έχει βεβαίως για την πρόκριση, απέναντι σε μία ομάδα που έχει ήδη προκριθεί και στην έδρα της είναι πάντα πιο δυνατή. Είναι και αρκετά ενισχυμένοι σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στο γήπεδό μας, είναι γρήγορη ομάδα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ώστε να μην τους δώσουμε καθόλου γήπεδο. Είναι ομάδα που έχει πολύ καλό τρίποντο, προσπαθεί να τρέξει, οπότε εμείς δεν πρέπει ούτε να τους δώσουμε τον χώρο για το ελεύθερο σουτ, ούτε όμως και την δυνατότητα να τρέξουν στον αιφνιδιασμό για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ, ώστε να μην έχουμε κενά διαστήματα, οι καλές μας στιγμές στο γήπεδο να είναι περισσότερες, γιατί η Ventspils είναι ομάδα που μάχεται πολύ, ως το τέλος κι αυτό ξέρουμε και από το παιχνίδι του πρώτου γύρου, αλλά και την γενικότερη παρουσία της στη διοργάνωση».

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης με νίκη θα πάρει την 4η θέση του ομίλου και απευθείας την πρόκριση, ενώ σε περίπτωση ήττας θα πρέπει να περιμένει και τα υπόλοιπα αποτελέσματα, ως να είναι ένας από τους τέσσερις καλύτερους πέμπτους για να περάσει στην επόμενη φάση. Αυτή την στιγμή πάντως ο ΠΑΟΚ είναι ο καλύτερος 5ος στην ειδική βαθμολογία των ομάδων που έχουν την πέμπτη θέση σε όλους τους ομίλους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα