Γιάνκοβιτς: «Δεν εμφανιστήκαμε στο γήπεδο»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Γιάνκοβιτς: «Δεν εμφανιστήκαμε στο γήπεδο»

bet365

Για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, ο Άρης δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο. Αυτή είναι η αλήθεια και ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς δεν δίστασε να την ομολογήσει. Ο 27χρονος φόργουορντ έκρινε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να σέβονται τον ιδρώτα τους.

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα Τρίκαλα. Πήραμε ένα ηχηρό μάθημα από αυτό το παιχνίδι. Είναι το δεύτερο σερί παιχνίδι στο οποίο δεν έχουμε παρουσιαστεί, δεν έχουμε εμφανιστεί στο γήπεδο και σε τέτοιες περιπτώσεις όπως και στο σημερινό παιχνίδι. Σε αυτά τα παιχνίδια μπαίνεις μέσα και σέβεσαι εαυτό σου, τη δουλειά που έχει κάνεις και τον ιδρώτα που έχεις χύσει. Πρέπει να τα αποδείξεις αυτά», είπε και συμπλήρωσε:

«Δεν ήταν εικόνα αυτή. Τώρα είναι παραπάνω από ποτέ να βάλουμε τα κεφάλια κάτω γιατί αν μείνουμε ότι προκριθήκαμε σε ένα τελικό έχουμε ξεγελαστεί πολύ. Ο καθένας θέλει να παίζει όσο καλύτερα γίνεται, αλλά ας ξεκινήσουμε να το κάνουμε. Πέρα από την τακτική, ενέργεια και θέληση είναι δύο στοιχεία που χρειάζονται σε κάθε παιχνίδι κι εμείς θα πρέπει να τα έχουμε πιο έντονα. Να σεβόμαστε τον εαυτό μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα