Με απουσίες η ΑΕΚ στο Βελιγράδι

Με απουσίες η ΑΕΚ στο Βελιγράδι

Gazzetta team
Με απουσίες η ΑΕΚ στο Βελιγράδι

bet365

Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί η ΑΕΚ απέναντι στην Παρτίζαν αύριο (18/01, 21:00), για την 13η αγωνιστική του Champions League.

Χωρίς τους Ντούσαν Σάκοτα και Κώστα Βασιλειάδη θα αγωνιστεί η «Βασίλισσα» αύριο κόντρα στην ομάδα του Βελιγραδίου, για την 13η αγωνιστική της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι δύο ψηλοί της «Ένωσης» τραυματίστηκαν στον ημιτελικο Κυπέλλου με τον Άρη και θα μείνουν εκτός αγωνιστικής δράσης για 20 ημέρες, με τον Σάκοτα να έχει υποστεί έντονο μυικό σπασμό στην οσφυική μοίρα της σπονδυλικής στήλης, με μικρή ρήξη του ινώδους δακτυλίου του Ο4-Ο5 δίσκου, και τον Βασιλειάδη θλάση 1ου βαθμού στην έξω γαστέρα του δικεφάλου γαστροκνημίου στο δεξί πόδι.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν προκριθεί στα νοκ-άουτ του Champions League, όπου και θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση.

Η αποστολή της ΑΕΚ αναχώρησε σήμερα το μεσημέρι (17/01, 15:35) από το «Ελ. Βενιζέλος» για τη Σερβία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα