Πού θέλετε να γίνει ο Τελικός Κυπέλλου, Άρης-Παναθηναϊκός; (poll)

Gazzetta team
Πού θέλετε να γίνει ο Τελικός Κυπέλλου, Άρης-Παναθηναϊκός; (poll)

bet365

Το ζευγάρι του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδος έγινε γνωστό και πλέον αναζητείται το γήπεδο που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη στις 19 Φεβρουαρίου. Η κουβέντα άνοιξε για τα καλά και το Gazzetta σας καλεί να πάρετε θέση!

Ο Άρης απέκλεισε την ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό και πλέον η ομάδα της Θεσσαλονίκης με το «τριφύλλι» θα αναμετρήσουν τις δυνάμεις τους στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος που θα γίνει στις 19 Φεβρουαρίου.

Οι «πράσινοι» θα βρεθούν σε τελικό για 13η συνεχή χρονιά (έχουν κατακτήσει το τρόπαιο σερί από το 2012 ως το 2016), ενώ οι «κίτρινοι» επιστρέφουν μετά από τρία χρόνια, και συγκεκριμένα μετά τις 9 Φεβρουαρίου το 2014, όπου είχαν ηττηθεί από την Αθηναϊκή ομάδα και θα διεκδικήσουν ξανά έναν τίτλο μετά από δεκατρία χρόνια (πήραν το Κύπελλο το 2004).

Τελευταία εκκρεμότητα που απομένει είναι να ανακοινωθεί το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον Τελικό, με τον χρόνο να πιέζει. Οι φήμες θέλουν το φαβορί να είναι τα «Δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο, ωστόσο ο Άρης δεν δέχεται αυτό το σενάριο, κι έτσι στην ΕΟΚ εξετάζουν τις περιπτώσεις που έχουν διαθέσιμες για την διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Εσείς, σε ποιο μέρος θα προτιμούσατε να δείτε τον Τελικό Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη; Ψηφίστε και πείτε μας!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα