Ο Άρης δεν θα δεχθεί την επιλογή του Ηρακλείου

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Άρης δεν θα δεχθεί την επιλογή του Ηρακλείου

bet365

Η ΚΑΕ Άρης δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία σχολιασμού ή επίσημης τοποθέτησης πάνω σε φήμες. Είναι σαφές όμως ότι δεν πρόκειται να δεχθεί τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου.

Οι σχετικές πληροφορίες διοχετεύτηκαν λίγα… δευτερόλεπτα μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου ημιτελικού της διοργάνωσης μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Μέχρι στιγμής δεν υφίσταται επίσημη τοποθέτηση από στέλεχος της ΕΟΚ σχετικά με την έδρα του τελικού, αλλά γίνονται συζητήσεις μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

Πληροφορίες του Gazzetta.gr αναφέρουν ότι ο Άρης δεν πρόκειται να δεχθεί το Ηράκλειο ως έδρα του τελικού. Κι αυτό φαντάζει πολύ λογικό αν συνυπολογίσει κανείς τα δεδομένα μιας τέτοιας επιλογής και κυρίως το… βεβαρημένο παρελθόν καθώς το 2014 οι συνθήκες εκείνου του τελικού μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη ήταν εντελώς άνισες.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook ξεκαθάρισε ότι πιθανή επιλογή του Ηρακλείου δεν είναι αποδεκτή. «Οι διαρροές για Ηράκλεια, αοράκια κτλ. μόνο τυχαίες δεν είναι. Δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος που να αναγκάσει τον Άρη να παίξει έναν τελικό ξανά στην Κρήτη. Επίσης δήθεν τοπικές κοινωνίες κι άλλες τέτοιες γελοιότητες που αποδείχθηκαν στην πράξη παρωδίες του χείριστου είδους δεν γίνονται αποδεκτές. Τέλος επειδή προέρχομαι από την κερκίδα - και είναι τιμή μου αυτό - ο Άρης θα πάει να παίξει στον τελικό με τον κόσμο του. Ζητάμε το αυτονόητο για έναν τελικό, ΙΣΟΝΟΜΙΑ!», έγραψε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα