Τζένκινς: «Δεν σκεφτόμαστε τον Τελικό Κυπέλλου, να πάμε ψηλά στο Champions League»!

Τζένκινς: «Δεν σκεφτόμαστε τον Τελικό Κυπέλλου, να πάμε ψηλά στο Champions League»!

Κάτια Πετροπούλου
Τζένκινς: «Δεν σκεφτόμαστε τον Τελικό Κυπέλλου, να πάμε ψηλά στο Champions League»!

bet365

Για την πρόκριση του Άρη στον Τελικό Κυπέλλου Ελλάδος, για τους στόχους στο Champions League, αλλά και για την «καυτή» ατμόσφαιρα στο «Nick Galis Hall» μίλησε ο Μάικλ Τζένκινς.

Ο Άρης, μετά τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ και την πρόκρισή του στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, καλείται να αντιμετωπίσει την Φράπορτ Σκάιλαϊνερς (17/01, 21:00) στο «Αλεξάνδριεο», για την 13η αγωνιστική του Champions League και ο Μάικλ Τζένκινς μίλησε για την επιτυχία των Θεσσαλονικέων, αλλά και για τον ευρωπαϊκό αγώνα.

Αναλυτικά είπε για:

Την... ευχάριστη προετοιμασία του Άρη ενόψει Σκάιλαϊνερς: «Σαφώς, όλοι είμαστε πολύ καλά με όσα έγιναν το Σάββατο, υπάρχουν χαμόγελα. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στον αγώνα με τους Σκαϊλάινερς».

Το πως θα προσεγγίσει ο Άρης τον αγώνα, μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι: «Φυσικά έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο τώρα. Παίξαμε καλύτερο μπάσκετ στον πρώτο αγώνα, είχαμε και διψήφια διαφορά. Για 35 λεπτά ήμασταν καλοί, αλλά οι αντίπαλοι ήταν καλύτεροι στα τελευταία πέντε λεπτά. Υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μας το πρώτο ματς,και θελουμε να πάρουμε τη ρεβάνς τώρα, ειδικά στο γήπεδό μας»!

Την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί με την ΑΕΚ και τι περιμένει από αυτούς στον Τελικό Κυπέλου: «Περιμένω σίγουρα να κάνουν θόρυβο και να έχουν ενέργεια οι φίλαθλοί μας στον Τελικό! Φυσικά και είναι ενθουσιασμένοι και περιμένω να δω την τρελή τους ενέργεια. Αργεί ακόμα ο Τελικός, αλλά και οι δύο ομάδες θα έχουν οπαδούς που θα δημιουργήσουν ωραία ατμόσφαιρα και που θα περιμένουν να σηκώσει η ομάδα τους το Κύπελλο».

Το πόσο εύκολο είναι να ξεχάσει προς το παρόν τον Τελικο και να συγκεντρωθεί στα επόμενα παιχνίδια: «Για εμένα προσωπικά είναι εύκολο. Σκέφτομαι μόνο παιχνίδι το παιχνίδι. Σίγουρα πρόκειται για ένα μεγάλο παιχνίδι, αλλά οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις προέχουν. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται στον όμιλό μας. Όταν έρθει η στιγμή του Τελικού, θα συγκεντρωθούμε στον αγώνα, αλλά τώρα σκεφτόμαστε μόνο τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα