«Ο τελικός να γίνει στον… Βορρά»

«Ο τελικός να γίνει στον… Βορρά»

Βασίλης Βλαχόπουλος
«Ο τελικός να γίνει στον… Βορρά»

bet365

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, σημείωσε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα πρέπει να γίνει σε πόλη της Βόρειας Ελλάδας συμπεριλαμβάνοντας μέσα και τη Θεσσαλονίκη, ενώ αναφέρθηκε και στην πρόκριση του Άρη.

«Το παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν παιχνίδι για άντρες ,όπως συνηθίζω να λέω και στους παίκτες. Σε τέτοια παιχνίδια νοκ άουτ, είναι πολύ σημαντικό το πάθος, ο ρυθμός που δίνε ο κόσμος, το γήπεδο, αλλά και η ψυχή που βγάζει η ομάδα στο παρκέ», είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ρ/Σ «ARENA 89,4» και συμπλήρωσε. «Η ΑΕΚ έχει πιο γεμάτο ρόστερ, το βλέπουμε και εμείς, αλλά το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και παίζουν πολλά ρόλο, όπως ο προπονητής».

Ερωτηθείς για το επίπεδο υποστήριξης των φιλάθλων του Άρη, σημείωσε: «Αυτό που προσφέρει ο κόσμος στην ομάδα είναι κάτι που όλη η Ευρώπη το καταλαβαίνει. Είναι μια έδρα από τις πιο δυνατές στην Ευρώπη και από τις ιστορικότητες», είπε και αναφέρθηκε στην έδρα διεξαγωγής του τελικού. «Τα τελευταία χρόνια ο τελικός γίνεται στη Νότια Ελλάδα και νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να γίνει σε πόλη της Βέροιας Ελλάδας. Δεν θέλω αν θα είναι η Ξάνθη, η Κοζάνη ή η Θεσσαλονίκη, αλλά πρέπει να υπάρχει ισονομία».

Ρωτήθηκε για την αποχώρηση του Έρικ Μπάκνερ και τόνισε: «Τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε στην ομάδα. Πλέον θα συζητήσουμε με τον προπονητή ούτως ώστε να πράξουμε αναλόγως. Θεωρώ ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα