Ανακοίνωσε Σμιθ-Ριβέρα ο Κόροιβος (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ανακοίνωσε Σμιθ-Ριβέρα ο Κόροιβος (vid)

bet365

Ο ΝτεΒόντες Σμιθ-Ριβέρα θα ενισχύσει τον Κόροιβο στον β' γύρο της Basket League, αντικαθιστώντας τον Ντέβον Βαν Όοστρουμ στο ρόστερ της ομάδας της Ηλείας.

Ο 24άχρονος Αμερικανός γκαρντ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (21/1). O Kόροιβος έχει ρεκόρ 4-9 και ο Σμιθ-Ριβέρα έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Ντίνου Καλαμπάκου ενόψει της συνέχειας.

«Η Κ.Α.Ε. Κόροιβος ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου ύψους 1.91 Αμερικανού γκάρντ D'Vauntes Smith Rivera. Ο άλλοτε συμπαίκτης του Markel Starks στο Georgtown στην τελευταία του σεζόν είχε 16.2 πόντους και 4.5 ασίστ, ενώ στο NBDL με τους Windy City Bulls είχε 10.7 πόντους σε 6 παιχνίδια. Αγωνίστηκε στην preseason του ΝΒΑ με τους Μπουλς και έρχεται για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ευρώπη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα