Το ESPN «βλέπει» Γιάννη στην πεντάδα του All Star Game!

Το ESPN «βλέπει» Γιάννη στην πεντάδα του All Star Game!

Gazzetta team
Το ESPN «βλέπει» Γιάννη στην πεντάδα του All Star Game!

bet365

O βασικός αρθρογράφος του ESPN για το ΝΒΑ, Marc Stein, κατέθεσε τις ψήφους του για το All Star Game, συμπεριλαμβάνοντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναμένεται να αγωνιστεί στο All Star Game που θα διεξαχθεί φέτος στη Νέα Ορλεάνη το τριήμερο 17-19 Φεβρουαρίου και να γίνει ο πρώτος Έλληνας που θα συμμετάσχει στη γιορτή του αμερικάνικου μπάσκετ, φτάνοντας σχεδόν το 1 εκατομμύριο ψήφους στη διαδικασία που «τρέχει» για τους φιλάθλους και θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες!

Από την πλευρά του, ο Marc Stein κατέθεσε τις βασικές επιλογές του, βάζοντας τον «Greek Freak» στην πεντάδα της Ανατολής, μαζί με τους ΛεΜπρόν Τζέιμς, Τζίμι Μπάτλερ, ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν και Αϊζάια Τόμας!

«Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έχει συμμετάσχει ποτέ σε All Star Game ενώ αγωνίζεται στο... ταπεινό Μιλγουόκι. Το γεγονός ότι ανήκει στους παίκτες που ηγούνται στη σχετική ψηφοφορία είναι από μόνο του ένα από τα σημαντικά γεγονότα της χρονιάς» αναφέρει χαρακτηριστικά ο βασικός αρθρογράφος του ESPN για το ΝΒΑ.

 

NBA Τελευταία Νέα