Ο ΠΑΟΚ πρότεινε νέο συμβόλαιο στον Πέινερς

Ο ΠΑΟΚ πρότεινε νέο συμβόλαιο στον Πέινερς

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ο ΠΑΟΚ πρότεινε νέο συμβόλαιο στον Πέινερς

bet365

Η επιλογή του Ζάνις Πέινερς αποδεικνύεται πολύ καλή και ο ΠΑΟΚ ήδη έχει κινήσει τις διαδικασίες υπογραφής νέου συμβολαίου με τον Λετονό φόργουορντ. Αυτή την αποκάλυψη έκανε ο 26χρονος παίκτης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα tvnet.lv.

«Η πρόταση από τον ΠΑΟΚ ήταν απρόσμενη και ήρθε σε ένα διάστημα όπου δεν ήταν ξεκάθαρη η παραμονή του στη Βέντσπιλς. Οι εκπρόσωποί μου έλεγαν ότι θα έχουν πρόταση από ομάδα του εξωτερικού…», είπε αρχικά και αποκάλυψε τις συζητήσεις του με τον ΠΑΟΚ για νέο συμβόλαιο….

«Είμαι χαρούμενος στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ. Αυτή τη στιγμή συζητάμε με τον ΠΑΟΚ για την επέκταση του συμβολαίου μου, αλλά οι τελικές επαφές θα γίνουν το καλοκαίρι. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η χρονιά τόσο ομαδικά όσο και ατομικά», συμπλήρωσε.

Σημείωσε μάλιστα ότι η πιο δυνατή εμπειρία του ήταν η νίκη επί του Άρη στο παραδοσιακό ντέρμπι. «Το ντέρμπι με τον Άρη ήταν τρελό. Όταν κερδίσαμε ήταν σαν να είχαμε κατακτήσει το πρωτάθλημα. Υπάρχει μεγάλο μίσος μεταξύ των δύο ομάδων και αυτό το παιχνίδι ήταν το βασικό αντικείμενο συζήτησης γι’ αρκετές εβδομάδες».

Και κατέληξε σχετικά με τους στόχους του Δικεφαλου λέγοντας… «Η ομάδα είναι ανταγωνιστική κι αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι δεν έχει ηττηθεί με μεγαλύτερη διαφορά από 8-9 πόντους. Θέλουμε να είμαστε στην πρώτη τετράδα του ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και να προκριθούμε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα