Βεργίνης: «Η νίκη μας... κλείνει το μάτι»

Βεργίνης: «Η νίκη μας... κλείνει το μάτι»

Gazzetta team
Βεργίνης: «Η νίκη μας... κλείνει το μάτι»

bet365

Ποδαρικό με το... δεξί θέλει να κάνει ο Δημήτρης Βεργίνης και ο Απόλλωνας Πάτρας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Λαύριο (7/1, 17:00) για την 123η αγωνιστική της Basket League.

Αναλυτικά το blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά…

Το 2017 ξεκινάει για εμάς με έναν αγώνα που ουσιαστικά η νίκη μας “κλείνει το μάτι”, Προερχόμαστε από ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Κύμη στο φινάλε του 2016 και θέλουμε οπωσδήποτε να κάνουμε ποδαρικό με το δεξί στο 2017 πετυχαίνοντας την πρώτη μας νίκη μακριά από την έδρα.

Αυτό το αποτέλεσμα το θέλουμε για πάρα πολλούς λόγους. Αρχικά θέλουμε να έχουμε ανοδική πορεία στο πρωτάθλημα, από την άλλη η νίκη μας αυτή θα είναι η 5η και θα κάνουμε ένα ακόμα βήμα για τον στόχο που έχουμε θέσει ενώ παράλληλα γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά ότι ένα “διπλό” μέσα στο Λαύριο θα μας ανεβάσει και ψυχολογικά και θα μας δώσει ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ενόψει του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος που θα ξεκινήσει στις 21 Ιανουαρίου.

Όλα τα παραπάνω τα έχουμε “ζυγίσει” πολύ καλά με τους συμπαίκτες μου και πάρα τα οποία μικροπροβλήματα τραυματισμών είχαμε στο ξεκίνημα της εβδομάδας προσπαθούμε να τα αφήσουμε πίσω μας και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται για το παιχνίδι με το Λαύριο. Ξέρουμε ότι πρόκειται για μια σκληροτράχηλη ομάδα η οποία μέσα στην έδρα της είναι δυνατή όμως και εμείς πιστεύω ότι έχουμε αποδείξει ότι όταν έχουμε συγκέντρωση και καθαρό μυαλό στο παιχνίδι μας, μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Δικαιούμαστε πιστεύω δύο βαθμούς μακριά από την έδρα μας και θα παλέψουμε για να μπορέσουμε να φτάσουμε στον στόχο αυτό.

Κλείνοντας θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα πολύ όμορφο μεσημέρι που περάσαμε την παραμονή της πρωτοχρονιάς με τους συμπαίκτες μου και τα μέλη του προπονητικού τιμ. Από τη στιγμή που οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις δεν μας επέτρεψαν να βρεθούμε δίπλα στα αγαπημένα μας πρόσωπα τις γιορτινές αυτές ημέρες καταφέραμε να περάσουμε όμορφα και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί.

Βρεθήκαμε σε έναν πολύ όμορφο χώρο στον Πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, γευματίσαμε και διασκεδάσαμε όλοι μαζί αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι είμαστε μια μεγάλη οικογένεια. Χαίρομαι πολύ που έχουμε καταφέρει στον Απόλλωνα να έχουμε τόσο ωραίο κλίμα και είναι πολύ σημαντικό ο ένας παίκτης να συμπληρώνει τον άλλον όχι μόνο εντός αλλά και εκτός παρκέ. Καλή Χρονιά σε όλους λοιπόν, με υγεία, τύχη, χαμόγελο και μπασkετικές επιτυχίες και εύχομαι ο Απόλλωνας μας να μπορέσει να πατήσει ακόμα πιο γερά στα πόδια του και να καταφέρει να πετύχει όλα όσα έχουν ονειρευτεί η διοίκηση, το προπονητικό τιμ και εμείς οι παίκτες του φυσικά».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα