Κωνσταντινίδης: «Και μόνος του να έπαιζε ο Παναθηναϊκός, 37-8 δεν θα έκανε!»

Gazzetta team
Κωνσταντινίδης: «Και μόνος του να έπαιζε ο Παναθηναϊκός, 37-8 δεν θα έκανε!»

bet365

Ο Τόνι Κωνσταντινίδης δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την εμφάνιση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και το επιμέρους σκορ ήταν 70-39 για τον Παναθηναϊκό.

«Θέλω να ευχηθώ καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα σε όλον τον κόσμο και από καρδιάς στον Παναθηναϊκό ότι καλύτερο σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα» δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του Ρεθύμνου και στάθηκε στην… διστακτικότητα που έδειξε ο παίκτης της ομάδας, Μιχάλης Καμπερίδης, όταν ρωτήθηκε για τα δύο διαφορετικά πρόσωπα της ομάδας του.

«Αυτή η διστακτικότητα ήταν η εικόνα όλου του παιχνιδιού. Ήμασταν τόσο κακοί που εγώ ως προπονητής δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ για το πρώτο 20λεπτο ή να προβληματιστώ επειδή ο Παναθηναϊκός μπορεί να περπατούσε στο ημίχρονο. Ακόμα και αν δεν βγαίναμε στο δεύτερο ημίχρονο και ο Παναθηναϊκός έπαιζε μόνο του, το 37-8 δεν θα το έκανε. Ίσως να μην προλάβαινε να βάλει μόνος του τόσους πόντους αν μέναμε στα αποδυτήρια».

Και κατέληξε: «Θα κάνουμε λάθος αν ασχοληθούμε με τα πρώτα 20 λεπτά. Πρέπει να ασχοληθούμε με το τρίτο δεκάλεπτο το οποίο ήταν απαράδεκτο. Δεν αρμόζει στη δουλειά που κάνουμε και αναμφίβολα δεν θα περάσει απαρατήρητο. Εντάξει είπαμε , ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα EuroLeague αλλά όχι και έτσι. Όχι και 37-8. Για όνομα του Θεού!»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα