Ένα διαφορετικό ημερολόγιο από το Φάρο για καλό σκοπό!

Gazzetta team
Ένα διαφορετικό ημερολόγιο από το Φάρο για καλό σκοπό!

bet365

Οι παίκτες του Φάρου μεταμορφώθηκαν σε... στρουμφάκια για το ημερολόγιο της ομάδας, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν εξ' ολοκλήρου στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Μετά τα 10 ευρώ που θα δίνει στο «Χαμόγελο του Παιδιού», για κάθε χαμένη βολή στο πρωτάθλημα της Α2, η ομάδα του Κερατσινίου εξακολουθεί να δείχνει τη στήριξή της στον οργανισμό, καθώς θα του διαθέσει όλα τα έσοδα από το νέο της, πρωτότυπο ημερολόγιο!

Η ανακοίνωση:

«Ο Φάρος Κερατσινίου για ακόμη μία χρονιά πρωτοτυπεί μετατρέποντας την ομάδα σε… στρουμφάκια για τις ανάγκες του ετήσιου ημερολογίου.
Έτσι λοιπόν, τόσο το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες της ομάδας όσο και ο πρωτεργάτης του Φάρου, Βαγγέλης Τσάπας "ενσάρκωσαν" ένα χαρακτήρα από τα γνωστά σε όλους μας στρουμφάκια…
Για το ποιο χαρακτήρα έχει "υιοθετήσει" ο καθένας θα σας ενημερώσουμε τις προσεχείς ώρες. Προς το παρόν απολαύστε και… γελάστε ελεύθερα με το φετινό μας ημερολόγιο και την ιδέα μας να γίνουμε για λίγο παιδιά και να διασκεδάσουμε.
Να τονίσουμε ότι το ημερολόγιο, από βδομάδα, θα μπορείτε να το προμηθευτείτε και όλα τα έσοδα από την πώλησή του θα πάνε στο "Χαμόγελο του Παιδιού"».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα