Θάντερ - Ρόκετς 99-102

Θάντερ - Ρόκετς 99-102

bet365

Άλωσαν την έδρα των Θάντερ οι Ρόκετς, που επικράτησαν με 99-102. Δεν ήταν αρκετό το νέο τριπλ νταμπλ του Ουέστμπρουκ, που έκανε ρεκόρ.

Στην μάχη των... τριπλ ντάμπλ, ο Ουέστμπρουκ μπορεί να έκανε ρεκόρ, όμως αυτός που πανηγύρισε στο τέλος ήταν ο «Μούσιας», καθώς οι Ρόκετς κατάφεραν να αλώσουν την Οκλαχόμα και να επικρατήσουν των Θάντερ με 99-102.

Ο σούπερ σταρ των Θάντερ έκανε ότι περνούσε από το χέρι του, κράτησε την ομάδα του ζωντανή μέχρι και την τελευταία φάση, αλλά το νέο τριπλ ντάμπλ του δεν ήταν αρκετό. Έτσι, αν και έγραψε ιστορία πετυχαίνοντας το 7ο σερί του, έφυγε από το γήπεδο ηττημένος.

Αντίθετα, μπορεί ο Χάρντεν να ήθελε ακόμα ένα ριμπάουντ για να κάνει κι αυτός ακόμα ένα τριπλ νταμπλ, όμως... αποζημιώθηκε με μία πολύ μεγάλη νίκη για την ομάδα από το Χιούστον. Ο «Μούσιας» σταμάτησε στους 29 πόντους, ενώ είχε 9 ριμπάουντ και 12 ασίστ, την ώρα που ο Ουέστμπρουκ μετρούσε 27 πόντους, 10 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα