Σλαφτσάκης: «Δεν είναι ο καλύτερος απολογισμός το "3-6"»

Σλαφτσάκης: «Δεν είναι ο καλύτερος απολογισμός το "3-6"»

Gazzetta team
Σλαφτσάκης: «Δεν είναι ο καλύτερος απολογισμός το "3-6"»

bet365

Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης μίλησε για το 3-6 που έχει ο Απόλλων Πάτρας μέχρι στιγμής στην Basket League, για τη συνέχεια, αλλά και για το στόχο της ομάδας.

Ο 22χρονος φόργουορντ των «κυανόλευκων» παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ και υποστήριξε πως το ρεκόρ 3-6 που έχουν οι Αχαιοί μέχρι τώρα δεν είναι ο καλύτερος απολογισμός, ενώ τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι η παραμονή στην Α1.

Αναλυτικά:

«Διαμαντή, τρεις νίκες και έξι ήττες είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός της ομάδας. Θεωρείς ότι αδικήστε; Θα μπορούσατε να έχετε κάνει κι άλλες νίκες;

Δεν θεωρώ ότι είναι και ο καλύτερος δυνατός απολογισμός. Η εντός έδρας ήττα από τον Προμηθέα ήταν κακή, κυρίως βαθμολογικά. Για να τη διορθώσουμε θα πρέπει να κάνουμε μία νίκη εκτός έδρας. Γενικώς, εάν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και τυχεροί, θα είχαμε περισσότερες νίκες.

Η ψαλίδα υποβιβασμού - πλέι οφ έχει μικρύνει πολύ. Ο Απόλλων στοχεύει στην αποφυγή του υποβιβασμού ή στην είσοδο στα πλέι οφ;

Στόχος είναι να εξασφαλίσουμε την παραμονή όσο πιο σύντομα γίνεται και, από εκεί και πέρα, να δούμε εάν μπορούμε για κάτι παραπάνω.

Τώρα, ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό. Τι θα πρέπει να προσέξετε για να αποδράσετε με το ροζ φύλλο;

Δεν μπορούμε να επικεντρωθούμε σε έναν παίκτη. Ο Κολοσσός είναι δουλεμένη ομάδα και κάθε παίκτης έχει το ρόλο του και ξέρει τι πρέπει να κάνει. Είναι μαχητική ομάδα, η οποία δίνει βάση στην άμυνα κι επίσης γνωρίζουμε ότι είναι μια δύσκολη έδρα. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα, να δουλέψουμε σκληρά και να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στους προηγούμενους αγώνες. Πρέπει να φανούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα