Το... «μονό» του Μπουρούση με τον Χάρντεν! (pic)

Το... «μονό» του Μπουρούση με τον Χάρντεν! (pic)

Gazzetta team
Το... «μονό» του Μπουρούση με τον Χάρντεν! (pic)

bet365

Ο Γιάννης Μπουρούσης ετοιμάζεται να παίξει ένα διαφορετικό «1 on 1» παιχνίδι, αφού θα αντιμετωπίσει τον... Τζέιμς Χάρντεν στο «Τhe Mall Athens».

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού Superfoods «ανέβασε» στο Instagram τη σημείο όπου θα πραγματοποιηθεί το event και στο οποίο θα τεθεί αντιμέτωπος με τον σούπερ σταρ του ΝΒΑ!

Εντάξει, όχι... κυριολεκτικά! Με αφορμή τη παρουσίαση του παπουτσιού Harden Vol. 1 η Adidas «ζωντανεύει» μέσω virtual reality τον σούπερ σταρ του ΝΒΑ, τον οποίο και θα μπορούν να αντιμετωπίσουν μέσα σε ένα εντυπωσιακό 3D περιβάλλον!

Ανάμεσά τους ο Γιάννης Μπουρούσης, ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο Μάικ Τζέιμς και ο Αντώνης Φώτσης, οι οποίοι θα δώσουν το «παρών» στο adidas Store (6/12, 19:00) στον 1ο όροφο του The Mall Athens.

Απόψε στις 7 θα παίξω ένα μονό με τον Harden στο adidas Store στο The Mall Athens! #HardenVol1 #adidasBasketball @adidasgr

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @bourou29 στις

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα