Γκριν: «Να μην δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα στα Τρίκαλα»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Γκριν: «Να μην δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα στα Τρίκαλα»
Από την Νταρουσάφακα ο Ολυμπιακός πηγαίνει στα Τρίκαλα (5/12, 17:00) κι ο Έρικ Γκριν γράφει για τη σωστή αντίδραση μετά τη Μακάμπι.

Το blog του Έρικ Γκριν στο esake.gr

«Έτοιμοι για έναν δύσκολο εκτός έδρας αγώνα

Ελπίζω όλοι να είστε καλά και να περνάτε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εμείς είμαστε στη μέση ενός αρκετά μεγάλου ταξιδιού. Μετά το ταξίδι μας στην Κωνσταντινούπολη ήρθαμε απευθείας στα Τρίκαλα και αύριο θα αντιμετωπίσουμε την τοπική ομάδα.

Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Η ομάδα των Τρικάλων, στο γήπεδο της, έχει δείξει ανταγωνιστική και, όπως είδαμε και στο ματς με τη Δόξα Λευκάδα, εάν δεν προσέξουμε, θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα. Γι αυτό και θα πρέπει να μην τους δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα.

Προερχόμαστε από δύο σερί νίκες με ΑΕΚ και Νταρουσάφακα, έχοντας μάλιστα παίξει όπως θέλουμε. Στόχος μας λοιπόν είναι να συνεχίσουμε με νίκη παίζοντας μάλιστα έτσι όπως μας ζητάει ο προπονητής μας.

Μετά την ήττα από τη Μακάμπι δείξαμε σωστή αντίδραση ως ομάδα, αλλά τώρα αυτό που χρειάζεται να δείξουμε είναι πως έχουμε και διάρκεια. Τα Τρίκαλα αξίζουν τον σεβασμό μας και θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για 40 λεπτά για ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς.

Με εκτίμηση,

Έρικ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα