Σοβαρά επεισόδια και τραυματίες στη Νέα Σμύρνη!

Gazzetta team
Σοβαρά επεισόδια και τραυματίες στη Νέα Σμύρνη!

bet365

Ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο για την 7η αγωνιστική της Α1 Γυναικών άργησε να ξεκινήσει αφού προκλήθηκε ένταση μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων! Πληροφορίες για τραυματίες!

Οι «κυανέρυθρες» υποδέχονται σήμερα (4/12) τον Ολυμπιακό στο κλειστό της Αρτάκης ωστόσο περίπου 100 οπαδοί των «ερυθρόλευκων» μπήκαν με «ντου» στο γήπεδο, προκαλώντας αναταραχή στις κερκίδες. Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στη Νέα Σμύρνη προσπάθησαν να αποτρέψουν την είσοδό τους ενώ οι διαιτητές του αγώνα ζήτησαν την απομάκρυνσή τους για να ξεκινήσει το ματς.

Ακολούθησε ένταση έξω από το γήπεδο ενώ αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως οι οπαδοί του Ολυμπιακού άρχισαν να ρίχνουν βεγγαλικά και καπνογόνα, κάνοντας λόγο ακόμα και για τραυματίες όταν συναντήθηκαν με φιλάθλους του Πανιωνίου στον περιβάλλοντα χώρο! Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες σε έναν φίλαθλο άνοιξε το κεφάλι του έπειτα από συμπλοκές! Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού καταγγέλλουν ελλιπή αστυνομική δύναμη στο κλειστό.

Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 12:30 ωστόσο ξεκίνησε έπειτα από σχεδόν μια ώρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα