Κώττας: «Χρέος μας η νίκη»

Gazzetta team
Κώττας: «Χρέος μας η νίκη»

bet365

Ο Θωμάς Κώττας μίλησε για το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής κόντρα στον Προμηθέα Πατρών και υπογράμμισε ότι η ομάδα του θέλει να βάλει ένα τέλος στα τελευταία άσχημα αποτελέσματα.

Αναλυτικά το blog του σέντερ του Ρεθύμνου στον ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα για 9η συνεχόμενη εβδομάδα από το blog του ΕΣΑΚΕ.

Δυστυχώς για δεύτερο συνεχόμενο ματς δεν τα καταφέραμε εκτός έδρας, επιστρέφοντας χωρίς νίκη μετά από δύο αναμετρήσεις μακριά από το «σπίτι» μας. Είχαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να κάνουμε την 2η εκτός έδρας νίκη μας και να διατηρηθούμε στην πρώτη 4άδα, όμως δεν τα καταφέραμε. Για αυτό το λόγο εγώ, οι συμπαίκτες μου και το τεχνικό τιμ έχουμε πεισμώσει, θέλοντας να αφήσουμε πίσω μας αυτό το αρνητικό σερί.

Αύριο θα έχουμε αυτή την ευκαιρία και μάλιστα στην έδρα μας. Την έχουμε διατηρήσει αλώβητη 3 αγωνιστικές και θεωρούμε χρέος μας να συνεχίσουμε αυτή την παράδοση. Αυτός είναι και ο μοναδικός τρόπος για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες και να συνεχίσουμε τον δύσκολο «δρόμο» μας μέχρι τέλους. Όπως έχουμε πει πολλές φορές δεν μας φοβίζει κανένας στο «Μελίνα Μερκούρη» και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να προσφέρουμε σκορ και θέαμα στους φιλάθλους μας, οι οποίοι έμειναν μακριά μας για περίπου 3 εβδομάδες.

Απέναντι μας θα συναντήσουμε μία εξαιρετική ομάδα και θεωρώ πως είναι από τους βασικούς μας ανταγωνιστές για τη συνέχεια. Μπορεί να είναι «πρωτάρα» ως ομάδα στην Basket League, αλλά ως ρόστερ είναι ένα από τα πιο ποιοτικά και έμπειρα. Για αυτό το λόγο χρειάζεται προσοχή, συγκέντρωση και να ακολουθήσουμε κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή μας, ώστε να μην πέσουμε σε «παγίδες» και να μην κάνουμε τα λάθη των προηγούμενων αγώνων.

Μην ξεχάσω να προσκαλέσω σε ακόμη ένα παιχνίδι τους φίλους μας, οι οποίοι είμαι σίγουρος πως θα είναι εκεί και θα γίνουν ο 6ος παίκτης της ομάδας μας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα