Μιχάλογλου: «Θα βγάλει αντίδραση η ΑΕΚ»

Gazzetta team
Μιχάλογλου: «Θα βγάλει αντίδραση η ΑΕΚ»

bet365

Το... ξέσπασμα της ΑΕΚ περιμένει ο Κόροιβος στη μεταξύ τους αναμέτρηση (03/12, 17:00), μετά τα άσχημα αποτελέσματα της «Ένωσης», όπως υποστήριξε ο Αντώνης Μιχάλογλου.

Η ομάδα του Γιούρε Ζντοβτς ήρθε αντιμέτωπη με ήττες τόσο στην Ελλάδα (Ολυμπιακός), όσο και στην Ευρώπη (Ζιέλονα Γκόρα) και όπως τόνισε ο αρχηγός του Κοροίβου, αυτός είναι και ο λόγος που η «Βασίλισσα» αναμένεται να ξεσπάσει στη μεταξύ τους αναμέτρηση το Σάββατο (03/12, 17:00), για την 9η αγωνιστική της Basket League.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Αντώνης Μιχάλογλου στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Η ηρεμία και το ΟΑΚΑ

Καλημέρα και καλό μήνα να έχουμε. Μετά τη νίκη μας απέναντι στο δυνατό Λαύριο,μπορώ να ισχυριστώ, πως επανήλθε η ηρεμία στην ομάδα μας. Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε και ευτυχώς στο τέλος τα καταφέραμε. Πιο δύσκολα από ότι περιμέναμε αλλά σημασία έχουν οι 2 βαθμοί.

Τώρα μπροστά μας έχουμε την ΑΕΚ. Είναι μία από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος με μεγάλη ποιότητα. Βρίσκονται σε μία περίοδο με κακά αποτελέσματα γι' αυτούς και σίγουρα θα ψάξουν να βρουν αντίδραση. Εμείς από την πλευρά μας, έχοντας πολύ καλή διάθεση και ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη μας, κάνουμε πολύ δυνατές προπονήσεις ώστε να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στο ΟΑΚΑ.

Τα λέμε την επόμενη εβδομάδα!».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα