Γκάλης: «Το πιο σημαντικό που κέρδισα από το μπάσκετ η αγάπη και η αναγνώριση»

Γκάλης: «Το πιο σημαντικό που κέρδισα από το μπάσκετ η αγάπη και η αναγνώριση»

Gazzetta team
Γκάλης: «Το πιο σημαντικό που κέρδισα από το μπάσκετ η αγάπη και η αναγνώριση»

bet365

Σαν σήμερα, πριν από 37 χρόνια, ο Νίκος Γκάλης έκανε το ντεμπούτο του στα παρκέ με τη φανέλα του Άρη, ενάντια στον Ηρακλή, και ο «γκάνστερ» του ελληνικού μπάσκετ θυμήθηκε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή.

Την ξεχωριστή στιγμή στην αρχή της καριέρας του θυμήθηκε ο Νίκος Γκάλης, ο οποίος σαν σήμερα, πριν από 37 χρόνια, έκανε ντεμπούτο στα παρκέ με τη φανέλα του Άρη, ενάντια στο ματς με τον Ηρακλή, κι έμελλε να διαγράψει λαμπρή πορεία στο χώρο του μπάσκετ.

Ο «γκάνστερ», μέσω ανάρτησής του στα social media, ανέφερε πως θυμάται πολύ έντονα εκείνο τον αγώνα, και τόνισε πως το πιο σημαντικό που κέρδισε από τον αθλητισμό ήταν η αγάπη και η αναγνώριση από το φίλαθλο κοινό, όπως έχει πει, άλλωστε πολλές φορές, με εκτίμηση.

«Πέρασαν 37 χρόνια από το ντεμπούτο μου στα ελληνικά γήπεδα με τη φανέλα του ΑΡΗ απέναντι στον Ηρακλή. Ήταν ένας αγώνα που τον θυμάμαι πολύ έντονα παρόλο που πέρασαν αρκετά χρόνια γιατί ήταν η αρχή ενός υπέροχου ταξιδιού που ήταν γεμάτο από χαρές, τίτλους και διακρίσεις. Το πιο σημαντικό όμως που κέρδισα από το μπάσκετ είναι η αγάπη και η αναγνώριση από το σύνολο του φίλαθλου κόσμου ανεξάρτητα από την ομάδα που υποστηρίζει ο καθένας. Στη φωτογραφία είμαι με το Χάρη Παπαγεωργίου, τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, το Διαμαντή Σκόνδρα και το Βασίλη Παραμανίδη», έγραψε ο Νίκος Γκάλης, παραθέτοντας τη σχετική φωτογραφία.

 

Τελευταία Νέα