Ματαλών: «Δεμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο»

Ο ΓΚΑΡΝΤ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΟΛΟ

Ματαλών: «Δεμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο»

Ματαλών: «Δεμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο»

Ο Μάριος Ματαλών μίλησε για το παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Αίολο Αστακού (3/12, 17:00) και υπογράμμισε τις δυσκολίες που κρύβει η αναμέτρηση, όπως και τις διαφορές που υπάρχουν σε σχέση με το ματς του κυπέλλου. 

«Είναι μια δύσκολη έδρα, μια καλή ομάδα ο Αίολος Αστακού, ένα δύσκολο ταξίδι να φτάσεις μέχρι εκεί, αλλά πιστεύω ότι εάν δείξουμε την ίδια συγκέντρωση που έχουμε δείξει στα προηγούμενα οκτώ ματς, παίξουμε την ίδια άμυνα και έχουμε την ίδια διάθεση εκτιμώ ότι μπορούμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας» εξηγεί ο Μάριος Ματαλών, και κάνει τη σύγκριση σε σχέση με το παιχνίδι του κυπέλλου:

«Σίγουρα ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι, εμείς διαφορετικοί και πιο έτοιμοι και εκείνοι δεμένοι σαν ομάδα ενώ θα παίξουμε σε άλλο γήπεδο σε σχέση με εκείνο που παίξαμε στο κύπελλο. Είναι ένα δύσκολο ματς που πρέπει να εμφανιστούμε συγκεντρωμένο».

Όσο για το βασικό συστατικό της επιτυχίας που έχει φέρει το 8/8, ο πόιντ γκαρντ του Πανιωνίου, είπε: «Πιστεύω και βάση των στατιστικών ότι αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι η άμυνα μας, είναι η καλύτερη στο πρωτάθλημα, αλλά και το πόσο καλό κλίμα έχουμε στα αποδυτήρια, όπου όλοι μαζί είμαστε δεμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο».

Best of internet