ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ

Σφαιρόπουλος: «Πρέπει να παίξουμε έξυπνα»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Τουρκία με αντίπαλο την Νταρουσάφακα (2/12, 19:00) και εξήγησε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του έχει αφήσει πίσω την ήττα από τη Μακάμπι λόγω των συνεχόμενων αγώνων στην EuroLeague. 

Σφαιρόπουλος: «Πρέπει να παίξουμε έξυπνα»

«Σίγουρα έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα φέτος στην Ευρωλίγκα, δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς εάν έχασες ή εάν κέρδισες το προηγούμενο παιχνίδι, σκέφτεσαι μόνο το παιχνίδι που έχεις να παίξεις. Έχουμε ετοιμαστεί για να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Νταρουσάφακα είναι μια ομάδα, δεν ξέρω αν είναι έκπληξη, γιατί περιμέναμε πως θα είναι καλή ομάδα με το μπάτζετ αυτό και τη στελέχωση που έκανε το καλοκαίρι» δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» και συνέχισε:

«Είναι μια αθλητική ομάδα που έχει πολλούς καλούς σκόρερ, εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στα αμυντικά μας καθήκοντα,  να σταματήσουμε αφενός τους αντιπάλους μας και μέσω της άμυνας να βγούμε στην επίθεση, να έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, ομαδικότητα και να παίξουμε έξυπνα για να φέρουμε το παιχνίδι εκεί που θέλουμε. Έχουνε τέσσερις ψηλούς εκτός από τον Ερντέν και τον Σαβάς που είπατε, έχουμε δυνατή φροντ λάιν, δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν έχουν ψηλούς».

Και κατέληξε όσον αφορά τον τρόπο που πρέπει να παίξει ο Ολυμπιακό: «Είναι γεμάτη ομάδα, γενικά πρέπει να παίξουμε έξυπνα».