Βετούλας: «Πλέον δεν κοιτάμε μόνο την παραμονή»

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ 84-67

Βετούλας: «Πλέον δεν κοιτάμε μόνο την παραμονή»

Ο Νίκος Βετούλας έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στα Τρίκαλα, αλλά κι από την καλή πορεία του Προμηθεά.  

Βετούλας: «Πλέον δεν κοιτάμε μόνο την παραμονή»

Ο τεχνικός του Προμηθεά, ανέφερε μετά τη νίκη επί των Τρικάλων: «Θεωρώ ότι η νίκη μας ήταν δίκαιη. Παίξαμε καλά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και στο τέλος πήραμε αυτό που θέλαμε. Είναι ένα σημαντικό βήμα για την πορεία της ομάδας μας. Είναι νωρίς να πούμε ότι ανεβαίνουμε σε ένα άλλο γκρουπ ομάδων και ότι δεν μας ενδιαφέρει, πλέον, μόνο η παραμονή. Στον α΄ γύρο της Α1 πρέπει να κερδίζεις όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια. Το πρωτάθλημα είναι μακρύ και χρειάζεται διάρκεια και συνέπεια.

Θεωρώ ότι η προσθήκη του Λασάν Κρόμα θα μας βοηθήσει. Ο παίκτης, βέβαια, δεν ήταν έτοιμος απόλυτα, καθώς έκανε μόλις 2 προπονήσεις με την ομάδα. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Μουρ, που δεν προπονήθηκε κάποιες ημέρες λόγω προβλήματος υγείας, συνάντησε τον Κρόμα στο γήπεδο».

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος που είχε 9 πόντους και 10 ριμπάουντ ανέφερε: «Θεωρώ ότι προσεγγίσαμε σωστά το παιχνίδι. Τα Τρίκαλα προέρχονταν από μια μεγάλη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Εμείς παίζαμε στην έδρα μας και θέλαμε να έχουμε ενέργεια και έλεγχο στα ριμπάουντ. Νομίζω πως είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση και πήραμε και πολλά επιθετικά ριμπάουντ, τα οποία μας έδωσαν το δικαίωμα για πολλές επιθέσεις. Παράλληλα, είχαμε και υπομονή και αυτό μας έσπρωξε στο να ελέγξουμε το παιχνίδι. Στο δ΄ 10λεπτο χαλαρώσαμε αμυντικά, επιτρέποντας στα Τρίκαλα να μειώσουν τη διαφορά, όμως κρατάμε τη νίκη.

Οπως είναι η φετινή Basket League δεν πας σε κανένα παιχνίδι απροετοίμαστος. Θεωρώ ότι ο Κρόμα θα μας βοηθήσει. Προερχόταν από μόλις 2 ημέρες προπόνηση, αλλά έδειξε καλά στοιχεία»

Best of internet