Πασκουάλ: «Ανοιχτό να παίξει ο Γκάμπριελ»

Πασκουάλ: «Ανοιχτό να παίξει ο Γκάμπριελ»

Γιώργος Κούβαρης
Πασκουάλ: «Ανοιχτό να παίξει ο Γκάμπριελ»
Ο Τσάβι Πασκουάλ αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με την Νταρουσάφακα και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής του Κένι Γκάμπριελ κόντρα στους Τούρκους.

«Κατ' αρχάς, έχουμε τεράστιο σεβασμό απέναντι στην Νταρουσάφακα! Είναι μια δυνατή ομάδα, με μεγάλο ρόστερ, εξαιρετικό προπονητή και σπουδαίους παίκτες που εκμεταλλεύονται καταστάσεις στο "ένας εναντίον ενός". Αυτό, ακριβώς, είναι το πλεονέκτημά τους. Εμείς, από την πλευρά μας, πρέπει να κάνουμε εξαιρετική δουλειά στην άμυνα και, φυσικά, να παίξουμε καλά στην επίθεση. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπου θα πρέπει να παρουσιάσουμε την καλύτερη εκδοχή μας για να κερδίσουμε» τόνισε αρχικά ο Καταλανός προπονητής στη Media Day του Παναθηναϊκού, ενόψει του αγώνα με τους Τούρκους.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο συμμετοχής του νεοαποκτηθέντα Κένι Γκάμπριελ: «Θα πάρουμε την απόφασή μας μετά την προπόνηση. Τώρα είναι μαζί μας και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είμαστε χαρούμενοι που είναι μαζί μας. Θα αποφασίσουμε για το ενδεχόμενο συμμετοχής του απόψε ή αύριο το πρωί».

Παράλληλα μίλησε για την πορεία του Μάικ Τζέιμς: «Ο Μάικ είναι για δεύτερη ημέρα μαζί μας. Βελτιώνεται η κατάστασή του μέρα με τη μέρα». Κατέληξε, δε, λέγοντας: «Το ματς με την Νταρουσάφακα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Ειδικά από τη στιγμή που όταν χάνεις ένα παιχνίδι μέσα στην έδρα σου (σ.σ. από τον Ολυμπιακό), το επόμενο εντός έδρας ματς είναι σαν τελικός. Πρέπει να κερδίσουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.