Μελισσαράτος: «Κανείς δεν θα μας χαρίσει τη νίκη» (vid)

Gazzetta team
Μελισσαράτος: «Κανείς δεν θα μας χαρίσει τη νίκη» (vid)

bet365

Ο Πανιώνιος υποδέχεται τους Μαχητές Πεύκων (26/11, 16:30) και ο Πέτρος Μελισσαράτος μίλησε για την προσπάθεια των «κυανέρυθρων» να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους.

Οι Νεοσμυρνιώτες έχουν ρεκόρ 7-0 στο πρωτάθλημα της Α2 ενώ θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στους Μαχητές Πεύκων, το προσεχές Σάββατο (26/11, 16:300) στο κλειστό της Αρτάκης.

«Μέχρι τώρα έχουμε επτά σερί νίκες, αλλά αυτό δεν είναι έκπληξη, παλεύουμε κάθε παιχνίδι για να το κερδίσουμε ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Αυτός είναι ο στόχος μας και φαίνεται στο παρκέ σε κάθε ματς» εξήγησε ο Πέτρος Μελισσαράτος και πρόσθεσε: «Στην Λάρισα με την ΑΕΛ έγινε ένα σκληρό παιχνίδι. Ξεκινήσαμε από την πιεστική μας άμυνα που κάποιες φορές μας βγήκε και κάποιες όχι. Στο γενικό σύνολο πάντως ήμασταν πολύ καλοί σ’ αυτό το κομμάτι και ήταν ο λόγος που μας έδωσε τη νίκη».

Ενώ, για την αναμέτρηση με τους Μαχητές Πεύκων που ακολουθεί στη Νέα Σμύρνη, σχολίασε: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Ένα ματς έδρας, που ελπίζω να μας βοηθήσει ο κόσμος να το κερδίσουμε. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, κανείς δεν θα μας χαρίσει τη νίκη, οπότε πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνα και σιγά-σιγά να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα».

Φιλική νίκη με Εθνικό

Στο μεταξύ, ο Πανιώνιος επικράτησε του Εθνικού με 76-69, σε ένα παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό της Καλλιθέας.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα