Τσάπας: «Την άλλη εβδομάδα θα έχουμε προπονητή»

Gazzetta team
Τσάπας: «Την άλλη εβδομάδα θα έχουμε προπονητή»

bet365

Σίγουρος πως ο Φάρος θα έχει προπονητή στον πάγκο του στις αρχές της άλλης εβδομάδας, μετά τη λύση συνεργασίας με τον Γιάννη Τζήμα, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Βαγγέλης Τσάπας.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Φάρος, μετά τη λύση συνεργασίας με τον Γιάννη Τζήμα, και ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Βαγγέλης Τσάπας, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και δήλωσε πως το θέμα αυτό θα έχει ξεκαθαρίσει στις αρχές της άλλης εβδομάδας.

Αρχικά είπε: «Η ομάδα μας αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σ’ ένα μεταβατικό στάδιο, μετά από ένα παρατεταμένο διάστημα κρίσης σε διάφορα επίπεδα που πέρασε. Έχουμε παρά πολύ δρόμο ακόμα, για να βρεθούμε στο επίπεδο που μας αξίζει. Τα παιδιά δείχνουν τη διάθεση να αναλάβουν το μερίδιο της ευθύνης που τους αναλογεί και για το προηγούμενο διάστημα, αλλά κυρίως αυτό που μας ενδιαφέρει είναι για το μέλλον».

Όσον αφορά το επόμενο παιχνίδι με τον Δούκα (26/11, 17:00), ανέφερε: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς, με μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Μια ομάδα με πολύ σοβαρή διοίκηση, πολύ καλό προπονητή και εξαιρετικό ρόστερ. Μάλιστα θα βρεθούμε αντίπαλοι με δύο δικά μας παιδιά, το Μανώλη Παπαμακάριο και το Δημήτρη Κομποδιέτα, με τους οποίους ζήσαμε μεγάλες στιγμές όταν φορούσαν τη φανέλα του Φάρου. Ξέρουμε ότι δεν είμαστε φαβορί. Εμείς ακόμα είμαστε σε φάση ανάρρωσης από τραυματισμούς που ταλαιπωρούν την ομάδα από την προετοιμασία της. Όμως, θα εμφανιστούμε στο γήπεδο με τη διάθεση και τη φιλοδοξία να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί».

Σχετικά με το θέμα του προπονητή, υποστήριξε: «Για το θέμα του προπονητή, πιστεύω ότι, αρχές της άλλης εβδομάδας, θα έχει ξεκαθαρίσει το ποιος θα κρατήσει τα ηνία της ομάδας. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ουδέποτε είχα την πρόθεση και τη διάθεση, ούτε βέβαια και το χρόνο, ώστε να γίνω προπονητής. Είναι κάτι που με αφήνει παγερά αδιάφορο. Όπως, όμως, όλα αυτά τα χρόνια έχει χρειαστεί να κάνω άπειρες θυσίες γι’ αυτήν την ομάδα, έτσι, λοιπόν, έκρινα ότι αυτήν την εποχή έπρεπε να τη στήριξω μ’ αυτόν τον τρόπο . Άλλωστε όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος».

Τέλος, κατέληξε: «Θέλω να ευχαριστήσω τα τρία παιδιά που προπονούν την ομάδα με αγάπη και προσήλωση, το Νάσο Χούμπαυλη, το Δημήτρη Φράτα και τον Άγγελο Κοματάνο . Το γεγονός ότι σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές για την ομάδα, τη στηρίζουν μ’ όλες τους τις δυνάμεις τους, είναι κάτι που τους το χρωστάω. Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούσαν τον Φάρο και στη Β' ΕΣΚΑΝΑ και στον τελικό του Κυπέλλου. Άνθρωποι που ήταν δίπλα μας και μετά τον ΠΑΟΚ, αλλά και μετά τον Αρκαδικό . Εγώ προσωπικά μόνο σ’ αυτούς νιώθω την ανάγκη ν’ απολογούμαι. Οι ομάδες χτίζονται στα δύσκολα και για το λόγο αυτό έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα