Πρίφτης: «Αν μιλήσω για τη διαιτησία, θα έχουμε άλλα...»

Ο ΚΟΟΥΤΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Πρίφτης: «Αν μιλήσω για τη διαιτησία, θα έχουμε άλλα...»

Πρίφτης: «Αν μιλήσω για τη διαιτησία, θα έχουμε άλλα...»

Ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε ότι δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο αλλαγών στο ρόστερ ενώ  εξήγησε ότι θα λύσει τα προβλήματα με τους παίκτες του.  

«Κάναμε την προσπάθειά μας. Ήταν πολύ δύσκολο, είχαμε καλή προσέγγιση, τα τέσσερα δεκάλεπτα ήταν καλά, αμυντικά. Χάσαμε τη μάχη των ριμπάoυντ, μας κόστισε. Ήταν αναμενόμενο λόγω των πολλών αλλαγών, προσπαθήσαμε να κάνουμε τον Παναθηναϊκό λίγο πιο στατικό, αλλά θα έπρεπε να το συνδυάσουμε και με καλύτερη επιθετική απόδοση. Ο χρόνος είναι πολύτιμος έχουμε δύο ταξίδια και δύο παιχνίδια σε διάστημα πέντε ημερών. Παίζει ρόλο ο τρόπος που παίξαμε, πολλές φορές υπήρχε πλεονέκτημα του Παναθηναϊκού μέσα στην ρακέτα και πάνω στη μάχη κάναμε φάουλ. Γι’ αυτό είχαν και βολές αυτοί οι δύο (σ.σ. Μπουρούσης – Σίνγκλετον)» εξήγησε αρχικά ο προπονητής του Άρη μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο «Nick Galis Hall».

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στην προσεχή αναμέτρηση με τους Σκάιλαϊνερς για το Basketball Champions League: «Είναι ομάδα που θα παλέψει γιατί παίζει στο γήπεδό της και θα θέλει να παραμείνει ζωντανή. Έντονο και απαιτητικό ματς, τρέχει στο ανοικτό γήπεδο. Θα χρειαστεί μεγάλη συγκέντρωση. Είναι ελπιδοφόρο ότι κάναμε λιγότερα λάθη, είχαμε καλύτερο δίποντο σε σχέση με άλλες φορές και θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό».

Ο Δημήτρης Πρίφτης ρωτήθηκε για τη διαιτησία στο ματς με τους «πράσινους»: «Δεν θέλω να μιλήσω για διαιτησία, δεν θέλω να πω τίποτα, γιατί αυτά που θα πω θα προκαλέσουν άλλα παρελκόμενα… Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να εστιάσω σε αυτό που μπορώ, να προσπαθήσω όσο μπορώ να λύσω τα προβλήματα με τους παίκτες. Σε αυτό θα συγκεντρωθώ».  

Αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο αλλαγών στο ρόστερ: «Δεν σκεφτόμαστε κάποια αντικατάσταση αυτή τη στιγμή. Στηρίζουμε τους παίκτες, θα συνεχίσουμε έτσι. Πρέπει να βελτιωθούμε άμεσα. Τα αποτελέσματα μας κυνηγούν. Πράγματι υπάρχουν στιγμές που δεν φαινόμαστε συντονισμένοι, αλλά αυτό είναι και θέμα αντιπάλου. Πρέπει να κυριαρχήσουμε στο ματς όσο το δυνατόν περισσότερο σε μεγαλύτερα διαστήματα».

Best of internet