Πασκουάλ: «Πήραμε μια σπουδαία νίκη»

Πασκουάλ: «Πήραμε μια σπουδαία νίκη»

Gazzetta team
Πασκουάλ: «Πήραμε μια σπουδαία νίκη»

bet365

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά τις δυο σερί ήττες από τη Ρεάλ και τον Ολυμπιακό ενώ ο Τσάβι Πασκουάλ εξήγησε ότι οι «πράσινοι» δεν ήταν συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή τη νίκη. Γνωρίζαμε πως θα είχαμε δύσκολο έργο απέναντι στον Άρη. Δεν είχαμε συγκέντρωση και στα 40 λεπτά. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον, σήμερα κρατάμε ότι πήραμε μια σπουδαία νίκη» εξήγησε στην αρχική τοποθέτησή του ο προπονητής του Παναθηναϊκού μετά το 59-71 επί του Άρη.

Εν συνεχεία κλήθηκε να σχολιάσει αν τον εντυπωσιάζει κάτι στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Πρώτα από όλα πιστεύω πως συμφωνείτε πως είναι πολύ διαφορετικό το πρωτάθλημα εδώ. Όλες οι ομάδες παίζουν πιο επιθετικά στην άμυνα εδώ και χρησιμοποιούν περισσότερο τα χέρια από την ACB. Όλες οι ομάδες έχουν την ευκαιρία να νικάνε παιχνίδια, ακόμα και οι πιο μικρές ομάδες, ειδικά αν δεν υπάρχει συγκέντρωση στους μεγάλους. Οπότε όλες μπορούν να νικήσουν».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού, ώστε να καλύψει το κενό του τραυματία Τζέιμς Γκιστ ανέφερε: «Θα δούμε. Ποτέ δεν κάνω δηλώσεις στα Μέσα πριν κάνω κάτι οριστικά κι επίσημα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα