Χωρίς Πέινερς με Όλντενμπουργκ ο ΠΑΟΚ

Χωρίς Πέινερς με Όλντενμπουργκ ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Χωρίς Πέινερς με Όλντενμπουργκ ο ΠΑΟΚ

bet365

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει για τη Γερμανία ενόψει του αγώνα με την Όλντενμπουργκ (22/11) χωρίς τον Ζάινς Πέινερς.

O Λετονός παίκτης του ΠΑΟΚ συνεχίζει τη θεραπεία του, δοκίμασε αλλά δεν κατάφερε να προπονηθεί μαζί με τους συμπαίκτες του και θα μείνει στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει το πρόγραμμά του.

Κατά τα άλλα, οι υπόλοιποι παίκτες του ΠΑΟΚ ακολούθησαν το αναμενόμενο πρόγραμμα με βίντεο και προπόνηση τακτικής και αύριο (21/11) νωρίς το πρωί η αποστολή του «Δικεφάλου» αναχωρεί για τη Γερμανία. Η αποστολή θα «πετάξει» στις 8:15 και μέσω Φρανκφούρτης αναμένεται να φτάσει στη Βρέμη στις 13:25, ενώ οδικώς θα μεταβεί στο Όλντενμπουργκ.

Το βράδυ της Δευτέρας (21:00) είναι προγραμματισμένη η προπόνηση του ΠΑΟΚ στην EWE Arena, στο γήπεδο όπου την ίδια ώρα (21:00) την Τρίτη θα διεξαχθεί ο αγώνας με την τοπική ομάδα για την 6η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ συμμετέχουν οι: Λίνος Χρυσικόπουλος, Αντώνης Κόνιαρης, Απόλλων Τσόχλας, Μπράντον Τέιλορ, Νέναντ Μιλιένοβιτς, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Δημήτρης Καραμανώλης, Τζόρνταν Σάιμπερτ, Νίκος Καμάρας, Ντάριλ Μπράιαντ και Κιθ Κλάντον.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα