Πριχιόνι: «Στην Ισπανία μόνο για την Μπασκόνια!» (vid)

Πριχιόνι: «Στην Ισπανία μόνο για την Μπασκόνια!» (vid)

Πριχιόνι: «Στην Ισπανία μόνο για την Μπασκόνια!» (vid)

bet365

Ο Πάμπλο Πριχιόνι ξεκαθάρισε πως η μόνη ομάδα για την οποία θα επέστρεφε στην Ισπανία είναι η Μπασκόνια, παρά τις φήμες περί Μπαρτσελόνα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι «η περίπτωση του Πάμπλο Πριχιόνι θα ενδιέφερε την Μπαρτσελόνα» ωστόσο ο Αργεντινός γκαρντ ξεκαθάρισε πως ο ιδανικός... μπασκετικός προορισμός για τον ίδιο στην Ισπανία είναι η Μπασκόνια!

«Το πρώτο πράγμα που έκανα όταν έμεινα ελεύθερος από τους Ρόκετς ήταν να εξετάσω τις επιλογές μου, μαζί με την οικογένειά μου. Είναι αλήθεια ότι μερικές ευρωπαϊκές ομάδες επικοινώνησαν μαζί μου, όμως αρνήθηκα οποιαδήποτε κουβέντα. Ήλθα για μερικές ημέρες στην Αργεντινή προκειμένου να περάσω τον χρόνο μου μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους. Είχα πολύ καιρό να το κάνω αυτό. Θα μείνουμε εδώ ως τον Ιανουάριο κι εν συνεχεία θα πάμε στην Ισπανία. Έπειτα θα ψάξω για μια ομάδα ώστε να παίξω μπάσκετ ως το τέλος της σεζόν» εξήγησε χαρακτηριστικά ο έμπειρος Αργεντινός γκαρντ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BasketPlus.

Ρωτήθηκε, μάλιστα, για το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα και εξήγησε πως: «Μίλησα μαζί με τον Κλαούντιο Βιλανουέβα (σ.σ. τον μάνατζέρ του), όμως η αλήθεια είναι ότι ουδείς με προσέγγισε επίσημα. Αν, τελικά, παίξω μπάσκετ στην Ισπανία, δεν θα ήθελα να το κάνω για καμιά άλλη ομάδα, παρά μόνο για την Μπασκόνια! Αυτό ήταν συνεχώς στο μυαλό μου από τη στιγμή που έμεινα ελεύθερος από το ΝΒΑ. Είναι αλήθεια ότι η Μπασκόνια έχει στο ρόστερ της σπουδαίους παίκτες, επομένως πιστεύω ότι δεν με χρειάζονται αυτή τη στιγμή. Πιθανώς θα ψάξω για κάποια άλλη ομάδα στην Ευρώπη, η οποία δεν θα είναι στην Ισπανία».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα